nmavra
Member
ναι,ολα μαζι ειναι κ μας ειπε πως εχει στειλει πολους ελληνες εκει κ οτι μεχρι κ φραπε ξερουν να φτιαχνουν.Εγω δε ξετρελαθηκα με το ξενοδοχειο κ η τιμη ειναι περισσοτερο απο οσο μας εταζε στην αρχη.Για 1500 ελεγε θα βρει ανετα,το πολυ 1600 ελεγε.Κ για σεπτεμβρη ελεγε θα ηταν 500 κατω αλλα τωρα λεει 100 κατω.Κατι δε μου αρεσει στην ολη φαση κ μαλλον θα μιλησω αλλου
Τα πράγματα είναι απλά.. και ουσιαστικά αυτό που περνάς το έχω ζήσει και εγώ πριν 2 χρόνια που έψαχνα να βρω για να πάω Μπαλί..
Τα ταξιδιωτικά γραφεία ΔΕΝ θα γίνουν κλέφτες, από κάποιον πρέπει να βγάλουν.. και αυτός ο κάποιος είσαι εσύ, καλώς η κακώς. Επειδή απ'τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι είσαι αρκετά νεαρός, άκου τη συμβουλή όλων μας και ψάξου internet 2 μέρες και κλείσε τα ΠΑΝΤΑ μόνος σου.
Το να πω στη μάνα μου που είναι μιας ηλικίας να ψάξει στο internet και να βρει και να διαβάσει και και και, απλά δεν παίζει.. η μάνα μου θέλει να δώσει ΟΣΟ ΤΗΣ ΠΟΥΝΕ για να πάει και να μην ανησυχεί για τίποτα.
Οι επιλογές σου είναι 2.. Ή πληρώνεις ότι σου λένε και έχεις την ψευδαίσθηση του σούπερ οργανωμένου ταξιδιού-κονσέρβα, ή ψάχνεσαι μόνος σου και καταφέρνεις να πας ένα ονειρεμένο ταξιδάκι με τα μισά λεφτα..... Your choice!!
Και για να σου μιλήσω και με προσωπικό παράδειγμα, στο Μεξικό πήγαμε με:
Αθηνα Μεξικο Αθηνα 440?
Mexico City - Cancun - Mexico City - Acapulco - Mexico City (4 αεροπλάνα) 160? (!!!!!!!!!!!!)
Και τα ξενοδοχεία 330? για 11 νύχτες..
Σύνολο 840? το άτομο.....
Τα ταξιδιωτικά ****ΜΟΝΟ**** για το Αθηνα - Mexico City - Αθηνα ζητάγανε 1350+...... (το ατομο, ΧΩΡΙΣ ξενοδοχείο, ΧΩΡΙΣ το Cancun & Acapulco, για τις ιδιες ακριβως ημερομηνίες)
Go figure.......