varioAthens
Member
Καλησπερα παιδια.Ειμαι το παιδι με το οποιο η Κατερινα (το sarah dale ειναι παρατσουκλι) σχεδιαζει να κανει το καλοκαιρινο ταξιδι.Εγω την παροτρυνα να γραφτει στο φορουμ για να δει κ μερικα πραγματα μονη της.Το original plan για μακρυνο ταξιδι ηταν δικο μου,θα πηγαινα με μια φιλη μου κ το μπατζετ ηταν στα 2πλασια επιπεδα.Τα σχεδια ομως αλλαξαν κ τωρα ψαχνωμαστε με την κοπελα μου για ενα τετοιο ταξιδι.Απ οτι με ενημερωσε το μπατζετ εως 1500 αφορα μονο τη διαμονη εκει κ οχι το τι θα φαμε στο μερος.Επειδη εχω ειχα ψαχτει απο νοεμβριο ομως κ εχω καποια φυλλαδια θα θελα να κανω καποιες ερωτησεις για να μην μας πιασουν κοροιδα στο πρακτορειο.
Πρωτα απ ολα θα σας πω πως αν δε βγαινουμε για Αγιο Δομηνικο η Μαλδιβες δε θα παμε πουθενα κ θα περιμενουμε.Απλα το μονο ασχημο ειναι πως μπαινω φανταρος μετα το καλοκαιρι κ ετσι θα ηθελα μια τετοια εμπειρια πριν μπω.
Στα φυλλαδια που χα παρει με την φιλη μου βρηκα πρακτορειο με τις εξης τιμες κ θελω να μου πειτε αν κατι δεν μετραω σωστα.Εχουμε κ λεμε για Μαλδιβες.
Paradise island 1/5 με 25/7 σε super deluxe κ με πληρη διατροφη (ποια η διαφορα με το all inclusive) 950 για 5 μερες.Οι φοροι αεροδρομιου ειναι 120 ευρω γενικα.Οποτε εχουμε 1070 κ οτι φαμε εκει που 500 ευρω για 5 μερες το ατομο νομιζω ειναι καλα.
Αλλα κ γενικα δε βλεπω πολυ ακριβες τιμες καθως υπαρχουν πολλα ξενοδοχεια με πληρη διατροφη η απλα πρωινο με τιμες για 7 μερες (5 νυχτες) 1000,1050,1100 ktl.Υπολογιζω κατι λαθος η ξεχναω κατι?Η τα 500,600 ευρω το ατομο ειναι λιγα για την ολη φαση.Ισως να ναι κ περισσοτερο το μπατζετ κ αν χρειαστει κατι εκει θα τα δωσουμε,δε θα πεθανουμε κιολας ουτε θα παμε ακριβως με 1500 απλα θελουμε να μας βγει πανω κατω τοσο.Ξεκινησαμε με 1000-1200 αλλα δυστυχως απογοητευτικαμε.Θεληση να υπαρχει ομως κ θα πραγματοποιησουμε το ονειρο μας.
Συγνωμη αν σας κουρασαμε αλλα ελπιζω να μπορειτε να μας καταλαβετε.
H διαφορά της πλήρους διατροφής με το all-inclusive είναι ότι στην πρώτη περίπτωση είναι πληρωμένα πρωϊνό-μεσημεριανό-βραδυνό, ενώ στην δεύτερη περίπτωση μπορείς να τρώς απεριόριστα όσες φορές την ημέρα θέλεις plus καφέδες-ποτά-σπορ κ.λ.π. Απ' όσο ξέρω στις Μαλδίβες δεν παίζει a/i σε αντίθεση με Καραϊβική.
Αυτό που πρέπει να υπολογίσετε στις Μαλδίβες είναι ότι θα βρισκόσαστε στο νησί-ξενοδοχείο "αποκλεισμένοι" και αναγκασμένοι να αγοράσετε από εκεί αναψυκτικά-ποτά-σνακ κ.λ.π. και αυτά τα είδη μέσα στα ξενοδοχεία είναι πανάκριβα!
Το καλύτερο για μένα είναι να διαλέξετε ημιδιατροφή (πρωϊνό και βραδυνό) μιας και το μεσημέρι θα είσαστε εκδρομές σε γύρω νησάκια (εκδρομές στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το γεύμα), οπότε μην διπλωπληρώνετε το μεσημεριανό.
Αν οι φόροι είναι όντως τόσοι (μου φαίνεται πολύ μικρό το ποσό-λες να έχει κανά λάκο η φάβα??? :roll είστε μια χαρά!