• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βοήθεια σχετικά με ...μάλλον λάθος τιμή official site σειρά ξενοδοχείων

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
:haha: είναι στην κατηγορία ''mi tou peis oute tou papa''
θελω να το βλεπω.....:clap::clap::clap:
1 King Bed SuiteSuite King, AC, minibar, safe, iron/bathrobe, tea maker, free internet/Executive Lounge accessOccupancy: 2 people max Per Room/NightSat. 05/30/09EUR 15.00 1 night (1 Room): EUR 15.00
Taxes: EUR 3.45

* Total: EUR 18.45:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
θελω να το βλεπω.....:clap::clap::clap:
1 King Bed SuiteSuite King, AC, minibar, safe, iron/bathrobe, tea maker, free internet/Executive Lounge accessOccupancy: 2 people max Per Room/NightSat. 05/30/09EUR 15.00 1 night (1 Room): EUR 15.00
Taxes: EUR 3.45

* Total: EUR 18.45:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
έχει και πρόσβαση στο lounge?είσαι το ίνδαλμά μου :haha::haha::haha: μου φτιαξες τη μέρα... το παιδί για τις βαλίτσες πες του ότι θα του δώσεις το 10% από την τιμή του δωματίου και αφου θα γελάν και τα αυτιά του δείξτου το voucher...

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
A βρε ατιμούτσικο !Περιμένουμε με την επιστροφή σου να μας πεις τα νεότερα !Πάντα τυχερός να είσαι Λέω μάλιστα να κάνεις εσύ εφέτος ποδαρικό στο site μας Να σαι ο πρώτος που θα στείλεις ευχές Που ξέρεις μπορεί να βοηθήσεις και τη δική μας τύχη :haha:;)
Καλό ταξίδι

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Εγώ θα σου 'λεγα να τους παραπονεθείς κιόλας!!!

Πού ακούστηκε '1 King Bed Suite Suite King, AC, minibar, safe, iron/bathrobe, tea maker, free internet/Executive Lounge access' χωρίς τζακούζι???? Απαράδεκτο!!!

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Εγώ θα σου 'λεγα να τους παραπονεθείς κιόλας!!!

Πού ακούστηκε '1 King Bed Suite Suite King, AC, minibar, safe, iron/bathrobe, tea maker, free internet/Executive Lounge access' χωρίς τζακούζι???? Απαράδεκτο!!!
:lol::lol::lol::lol:χα χα χα

taxidaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
:roll:Χωρίς να θέλω να φανώ γκαντέμω, πέρυσι είχα κλείσει δωμάτιο για Φρανκφούρτη μέσω ενός οικονομικού site κρατήσεων, μου ήρθες κανονικά το confirmation nr και οι σχετικές λεπτομέρειες και μετά από 1 εβδομάδα μου έστειλαν mail από το ξενοδοχείο, πως πλέον δεν συνεργάζονται με την εν λόγω εταιρεία κρατήσεων και το κόστος υπερέβενε κατά πολύ το διπλάσιο:mad:...Έτσι κατέληξα να ξαναρχίσω το ψάξιμο. Τσάμπα η χαρά μου δηλαδή.
Ελπίζω στην παραπάνω περίπτωση να μην ισχύει κάτι τέτοιο:roll:

fotiny80

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
:roll:Χωρίς να θέλω να φανώ γκαντέμω, πέρυσι είχα κλείσει δωμάτιο για Φρανκφούρτη μέσω ενός οικονομικού site κρατήσεων, μου ήρθες κανονικά το confirmation nr και οι σχετικές λεπτομέρειες και μετά από 1 εβδομάδα μου έστειλαν mail από το ξενοδοχείο, πως πλέον δεν συνεργάζονται με την εν λόγω εταιρεία κρατήσεων και το κόστος υπερέβενε κατά πολύ το διπλάσιο:mad:...Έτσι κατέληξα να ξαναρχίσω το ψάξιμο. Τσάμπα η χαρά μου δηλαδή.
Προφανώς δεν πρέπει να ισχύει αυτό γιατί η κράτηση του vaggelakos έγινε από το επίσημο site του ξενοδοχείου και όχι από μεσάζον πρακτορείο...

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Δε νομιζω να μπορουν να μου πουν τιποτα αφου ειναι απο το official site της εταιριας. Ειδα φως και μπηκα θα τους πω!!!!!!

varioAthens

Member
Δε νομιζω να μπορουν να μου πουν τιποτα αφου ειναι απο το official site της εταιριας. Ειδα φως και μπηκα θα τους πω!!!!!!

....... και βρε vaggelakos όταν ξαναδείς τέτοιο φως πες και σε μας να μπούμε, σε παρακαλώ!!! :D:bleh:

taxidaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Ουπς, σόρρυ δεν το πρόσεξα!!!:roll:
Τότε σούπερ!!!:cool:

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Υστερα απο ενα γερο σοκ ειπα να επανελθω με την ασχημη εμπειρια που μου ετυχε. Οπως ειχα αναφερει στο post ηταν κλεισμενο ενα ονειρεμενο διημερο απο ολες τις αποψεις στη βουδαπεστη για το τελευταιο σαββατοκυριακο του μαιου. Ε οπως ταιριαξαν ολα για να το κλεισω σε απιστευτες τιμες, ετσι ο διαβολοε εβαλε το χερι του και τελικα δεν πηγα....! Ολα αρχισαν οταν η πτηση ηταν στις 05:35 πρωι σαββατου. Το ωραιο ειναι οτι με αφορμη εμενα εκλεισα και σε 2 αλλα ζευγαρια που δεν ειχαν εμπειρια σε μεμονομενα ατομικα ταξιδια και τελικα πηγαν μονοι τους. Λοιπον τους ειχα δωσει ραντεβου στις 04:15 στο αεροδρομιο για check in. Πρωτη γκαντεμια..οπου εχω παει μεχρι τωρα η γυναικα εβαζε ξυπνητηρι. Εκεινο το βραδυ πεφτει και δεν βαζει και το αφηνει πανω μου. Εγω οπως παντα πριν απο ταξιδι μεσα στην υπερενταση δεν ειχα υπνο και τυπωνα χαρτες μετρο, που θα παμε, που θα φαμε , που θα πιουμε , που θα χεσουμε!!!! τα παντα. τυπωνα μεχρι και 10σελιδες τουριστικες πληροφοριες της πολης για τα αλλα 2 ζευγαρια για να διαβασουν στο αεροπλανο. Βαζω στο κινητο 2 ξυπνητηρια. Ενα στις 3:10 και ενα στις 3:20 και κλεινω το κινητο. Λαθος δευτερο. Μολις το κλεινω λεω μηπως ειναι καλυτερα να το ανοιξω μην τυχει τιποτα και να εχω επικοινωνια με τους αλλους. Τελικα παταω το power του κινητου και αφαιρουμε με καποια δουλεια στο σπιτι και δεν βαζω το pin. Λαθος τριτο και χειροτερο. Ειναι η μοναδικη κατασταση του κινητου που δεν χτυπαει ξυπνητηρι......! Τελικα απο μονος μου ξυπναω στις 04:40 και βλεπω την ωρα τρομοκρατημενος γιατι δεν χτυπησε το κινητο. Το πρωτο που ειπα ειναι 'παει το χασαμε'. Φυγαμε σε ΄5' και τρεχαμε του σκοτωμου. Στη διαρκεια της οδηγησης ανοιξα εβαλα το pin και αμεσως χτυπαγε το ξυπνητηρι με την ωρα που ειχε ηδη περασει!!!! Συγχρωνως ερχονταν τα sms απο τις κλεισεις των αλλων ζευγαριων! Τα αλλα παιδια παρακαλγανε να κρατησουν την πυλη οσο μπορουσαν περισσοτερο. Τελικα εφτασα στις 05:20 στο αεροδρομιο με συνεχη επικοινωνια απο τα αλλα παιδια που ειχαν επιβιβαστει στο αεροπλανο και τα οποια παρακαλαγανε τον πιλοτο. Τελικα στο γκισε της εταιριας δεν υπηρχε ανθρωπος. Μια κυρια απλα επικοινωνισε με καποια υπευθυνη και απλα μας ανακοινωσε πως εχει κλεισει η πυλη και μολις ειχαμε χασει τη πτηση. Ασχετα αν το αεροπλανο ηταν εκει και δεν ειχε φυγει. Ηταν απο τις πιο τραγικες στιγμες της ζωης μου. Απο αυτες που ακουγα για αλλους και ελεγα μα πως γινετε? Πιστευα πως σε εμενα δεν θα μπορουσε να συμβει γιατι ειμαι τοσο υπευθυνος που δεν γινετε. Τελικα συνομωτησανε ολα για να μην παω και ετσι χαθηκε και η ευκαιρια της βασιλικης σουιτας με 18,5 ευρω!!!! Παιδια ηταν απιστευτο καζο αυτο που επαθα. Βεβαια ειχα κλεισμενο και το 3μερο του Αγ.πνευματος με ταξιδι(βενετια)και καπως επουλωσε την πληγη. Ηταν γραφτο να μην παμε με την γυναικα μου τωρα........

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom