• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βοήθεια σχετικά με ...μάλλον λάθος τιμή official site σειρά ξενοδοχείων

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Καλησπέρα. Παρόλο που κάνω την ερώτηση σας αναφέρω οτι εχω κλεισει την διαμονή. Αφου εκλεισα τα αεροπορικα εισιτήρια για ενα ΣΚ,εψαχνα ξενοδοχειο. Οταν σε αναζητηση που εκανα, βρηκα μεσα απο γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων με 4* και 5* ξενοδοχεια,μεσα απο το official site της εταιρίας, τιμή για διαμονή μιας νύχτας με 18,45 ευρώ. Οταν έβαλα 2 adults μου εβγαλε τα γνωστα(τιμες για classic,standard,twin,suite μπλα μπλα).Ολες ηταν για τα επιπεδα του ξενοδοχειου(ειναι 5* το συγκεκριμενο). Μια ομως που ήταν king bed suite μου εδινε την τιμη που σας ανεφερα. Προχωρησα να δω μηπως αλλαζει κατι και με προχωραγε κανονικα με την ιδια τιμη. Στους ορους δεν εγραφε κατι που να παραπεμπει σε κατι. Ετσι λεω το κλεινω και δεν ξερω και δεν δεχομαι κανενα λαθος. Υπαρχει περιπτωση γνωστη αλυσιδα να ζητησει να αλλαξουν τους ορους και μαζι την τιμη κρατησης? Θεωρω πως ενας λογος παραπανω οτι κλειστηκε απο το official site της εταιριας, θα καταπιουν το λαθος τους. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ηταν προσφορά. Τι λετε?

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
μου έχει τύχει κ εμένα μα δε δοκίμασα να το προχωρήσω, το πολύ-πολύ να πλύνεις τις σκάλες κανά 8ωρο receptionist πιστεύω να σου αφήσουν και ελεύθερο χρόνο για τις διακόπες σου.. :bleh:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Πρόσεχε μην αναφέρεται σε αναβάθμιση δωματίου γιατί νομίζω ότι κάπου έχω προσέξει αυτή την τιμή.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
για ποια αλυσίδα μιλάμε και ποιο μέρος?

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Θυμάμαι ότι αυτές τις τιμές τις είχα δει σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Hilton.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
18,45 στα αμερικάνικά σαιτ είναι ο φόρος που προστίθεται στα 150 (δηλ. 168,45 η τιμή)
λίγο στα τυφλά προσπαθώ βέβαια:roll:

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
18,45 στα αμερικάνικά σαιτ είναι ο φόρος που προστίθεται στα 150 (δηλ. 168,45 η τιμή)
λίγο στα τυφλά προσπαθώ βέβαια:roll:
1 king bed suite best available rate
occupancy: 2 people max
1 night(1 room): EUR 15,00
Taxes:EUR 3,45
TOTAL:EUR 18,45

check in sat 30 may, check out 31 may
rooms and guests(per room)
1 room with 2 adults

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan

1 room with 2 adults
η τιμή είναι καλή και suite... έχει και πρωινό ? να τους μαλώσεις άμα δεν έχει που είναι ο traveller? μήπως να πάρεις ένα τηλ. στο ξεν/χείο για επιβεβαίωσή χωρίς να τους πεις βέβαια τιμή μόνο την κράτηση στο όνομα σου, άμα δε πάρεις θα πάω εγώ και θα πω ''γεια σας είμαι ο vaggelakos'':haha:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο

1 room with 2 adults
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο έλεγε και το Hilton αλλά αναφερόταν σε επιπλέον υπηρεσία για το δωμάτιο.
Πες μας ποιο ξενοδοχείο είναι και σε ποια πόλη να το δούμε λίγο.

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
παιδια ισως δεν ανεφερα κατι σημαντικο. Μετα απο κανα μισαωρο αφου ειχα κανει την κρατηση σημερα το πρωι,ξαναμπηκα και το ιδιο δωματιο η χρεωση ηταν 330 ευρω! Μολις τωρα μπηκα στην κρατηση μου μεσα στην σελιδα και την εχουν κρατησει οπως σας ειπα!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
παιδια ισως δεν ανεφερα κατι σημαντικο. Μετα απο κανα μισαωρο αφου ειχα κανει την κρατηση σημερα το πρωι,ξαναμπηκα και το ιδιο δωματιο η χρεωση ηταν 330 ευρω! Μολις τωρα μπηκα στην κρατηση μου μεσα στην σελιδα και την εχουν κρατησει οπως σας ειπα!
αυτό να το κάνουμε διαφήμιση θα βλέπεις τους πελάτες των 330 θα τους χαμογελάς και..... (κανείς δε ξέρει οτι πλήρωσες 3 και 60:haha:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom