vaggelakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- salzburg?!
Καλησπέρα. Παρόλο που κάνω την ερώτηση σας αναφέρω οτι εχω κλεισει την διαμονή. Αφου εκλεισα τα αεροπορικα εισιτήρια για ενα ΣΚ,εψαχνα ξενοδοχειο. Οταν σε αναζητηση που εκανα, βρηκα μεσα απο γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων με 4* και 5* ξενοδοχεια,μεσα απο το official site της εταιρίας, τιμή για διαμονή μιας νύχτας με 18,45 ευρώ. Οταν έβαλα 2 adults μου εβγαλε τα γνωστα(τιμες για classic,standard,twin,suite μπλα μπλα).Ολες ηταν για τα επιπεδα του ξενοδοχειου(ειναι 5* το συγκεκριμενο). Μια ομως που ήταν king bed suite μου εδινε την τιμη που σας ανεφερα. Προχωρησα να δω μηπως αλλαζει κατι και με προχωραγε κανονικα με την ιδια τιμη. Στους ορους δεν εγραφε κατι που να παραπεμπει σε κατι. Ετσι λεω το κλεινω και δεν ξερω και δεν δεχομαι κανενα λαθος. Υπαρχει περιπτωση γνωστη αλυσιδα να ζητησει να αλλαξουν τους ορους και μαζι την τιμη κρατησης? Θεωρω πως ενας λογος παραπανω οτι κλειστηκε απο το official site της εταιριας, θα καταπιουν το λαθος τους. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ηταν προσφορά. Τι λετε?