Εχεις δικιο... Ειναι ενα πολυ ωραιο σημειο.... Εχω παει εκει...Εχω σερβιριστει και μετα τις 21:00 .
Το Cassis ειναι μια οψιον μονο οταν εχουν χρονο και αν μου πεις να διαλεξω μεταξυ αυτου και της οδηγησης στα Calanques θα διαλεγα το δευτερο! Θεα απαράμιλλης ομορφιας
Μάλλον εννοείς τη route des Crêtes μεταξύ Cassis και La Ciotat.Το Cassis ειναι μια οψιον μονο οταν εχουν χρονο και αν μου πεις να διαλεξω μεταξυ αυτου και της οδηγησης στα Calanques θα διαλεγα το δευτερο! Θεα απαράμιλλης ομορφιας
Δε θα συμφωνήσω. Εξαρτάται βέβαια τι εννοείς "για νύχτα"...Μασσαλια ειναι πολυ ωραια την ημερα. Οποιος παει για νυχτα θα βαρεθει...
Ναι Calanques οι σχηματισμοί των βράχων στην περιοχήΜάλλον εννοείς τη route des Crêtes μεταξύ Cassis και La Ciotat.
Εχω σερβιριστει και μετα τις 21:00 .
Το Cassis ειναι μια οψιον μονο οταν εχουν χρονο και αν μου πεις να διαλεξω μεταξυ αυτου και της οδηγησης στα Calanques θα διαλεγα το δευτερο! Θεα απαράμιλλης ομορφιας
Εχεις δικιο... Ειναι ενα πολυ ωραιο σημειο....
Οδηγιες για οσους θελουν να πανε στην περιοχη Calanques :
Πηγαινετε στο πανεπιστημιο του Luminy και απο εκει με τα ποδια μεσα απο το πανεπιστημιο...
Θα βρειτε ευκολα τα μονοπατια...
Καλησπέρα και πάλι! Καθώς το ταξίδι πλησιάζει, θα μπορούσατε να μου δώσετε λίγο περισσότερες πληροφορίες για τα Calanques?? Από όσο έχω διαβάσει, πρόκειται για μια ευρύτερη περιοχή με μικρούς κόλπους και σχηματισμούς από τα βράχια. Είδα επίσης ότι τα δημοφιλέστερα είναι νότια της Μασσαλίας ( εκεί δηλαδή που αναφέρεστε πιο πάνω), αλλά υπάρχουν και ΒΔ της πόλης, κοντά στο Niolon.Μάλλον εννοείς τη route des Crêtes μεταξύ Cassis και La Ciotat.
όλες οι πόλεις που ανέφερες έχουν αεροδρόμιο. Εχω πάει μόνο Λυών για μια μέρα-είδα ελάχιστα- και Μονπελιέ για erasmus που είναι η πιο κοντινή πόλη στη Μασσαλία μια μικρή φοιτητούπολη , πολύ όμορφη και ζωντανή αλλά δεν έχει πολλά πράγματα να δεις δηλ αξιοθέατα κλπ.Το θέμα είναι ποια εποχή θα πας , άμα πας ανοιξη ή καλοκαίρι θα σου πρότεινα να πας Τουλούζη ή ακόμη στην Κυανή Ακτή Νίκαια κλπ άμα σε ενδιέφερε . Για χειμώνα σίγουρα Λυών.Θα παω Νοτια Γαλία και η πόλη που σκευτικα ειναι η Μασσαλία, αλλά θέλω να τη συνδιάσω και με κάποια άλλη πόλη εκει σχετικά κοντά .Θα ήθελα όμως να έχει και αεροδρόμιο.καποια πρόταση?Μονπελιέ,Τουλούζη,Μπορντώ,Λιών?Και αν μπορειτε να μου πείτε και καεα χωριο κοντα στην Μασσαλια για καμια εκδρομη μοοήμερη...