ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ε Μασσαλια ! Αν έχεις χρόνο παντως να την συμπεριλαβεις στο προγραμμα σου. Όμορφη η Aix δε λέω , αλλα σαν τα χωριά του Luberon δε βάζω τίποτα
Κι εμένα με παραξένεψε, ειδικά λόγω των κριτικών που είχα διαβάσει προηγουμένως! Δεν είπα ούτε εγώ ότι ήταν χάλια, απλά μάλλον ήμουν πιο τυχερός με τις υπόλοιπες μου επιλογές. Γενικά το φαγητό στην πόλη είναι παντού πολύ νόστιμο!Μάλλον θα διάλεξες τα λάθος πιατα εμείς ενθουσιάστηκαμε και δεν το περιμέναμε
Δεν είχαμε κανει κράτηση , φτάσαμε σχετικά αργά και ευτυχώς βρήκαμε τραπέζι , το σέρβις ηταν γρήγορο και τα πιατα πολυ νόστιμα. Ο χώρος δε ,πολυ προσεγμένος!
Δεν θα έλεγα ότι ειναι το καλύτερο εστιατοριο που εχω φάει στη ζωη μου ( αν και αυτο βρίσκεται στην ίδια χώρα ) αλλα σε καμία περίπτωση δεν ειναι το χειρότερο και νομιζω ότι οι φωτος που παρέθεσα το αποδεικνύουν
Τεσπα δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα
Θα μεινουμε δυο βραδια στο St. Remy, πως το βλεπεις σαν βαση;Ε Μασσαλια ! Αν έχεις χρόνο παντως να την συμπεριλαβεις στο προγραμμα σου. Όμορφη η Aix δε λέω , αλλα σαν τα χωριά του Luberon δε βάζω τίποτα