Hayate
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Oπου δεν κανονιζουμε..
- Ταξίδι-Όνειρο
- Hokkaido χειμωνα
Ε αν πας Χιροσιμα πετάγεσαι με το ferry και Mijayima, ειναι πολυ ωραια .. Το ferry περιλαμβάνεται στο JP pass..
Δυστυχώς δεν είχα προλάβει να πάω και mijayima. Εξαρτάται τι ψάχνει ο κάθε ταξιδιώτης.Χιροσίμα με εξαίρεση τη Mijayima δηλαδή το νησί κοντά στηπόλη δεν αξίζει για μένα. Άσε που η συγκεκριμένη πόλη είναι άσχημη.
Αν τελικα πάρεις JP pass, το παραλαμβάνεις με το που φτάσεις σε συγκεκριμένα κιοσκια(θελει αγορα πριν πας δε νομίζω να έχει αλλαξει κάτι ) το δρομολογιο αεροδρόμιο-κέντρο περιλαμβάνεται στην τιμή... Διαφορετικά παιρνεις μεμονωμένο εισητηριο επιτόπου...Ωραία κ εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν είχα βρει κ τίποτα το εξαιρετικό για Οσάκα, οπότε μάλλον θα την περιορίσω.
Για την μεταφορά στο Τόκιο από το αεροδρόμιο στο κέντρο τι παίζει; ξέρει κανένας το κόστος κ αν πρέπει να έχω κλείσει κάτι από πριν;
Ωραία έτσι όπως μου βγαίνει το πρόγραμμα μάλλον θα βγάλω το JP pass για μία βδομάδα κ θα βγάλω μεμονωμένο εισιτήριο για το αεροδρόμιο. Κάνω ανακαταταξεις τώρα στις μέρες για το καλύτερο δυνατό πρόγραμμαΑν τελικα πάρεις JP pass, το παραλαμβάνεις με το που φτάσεις σε συγκεκριμένα κιοσκια(θελει αγορα πριν πας δε νομίζω να έχει αλλαξει κάτι ) το δρομολογιο αεροδρόμιο-κέντρο περιλαμβάνεται στην τιμή... Διαφορετικά παιρνεις μεμονωμένο εισητηριο επιτόπου...
Καλημέρα σε όλους κ χρόνια πολλά! Οργανώνω ταξίδι στην Ιαπωνία για τέλος Μαρτίου κ έχω διαβάσει τις ιστορίες σας, αλλά έχω κάποιες απορίες. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων γιατί πλησιάζει ο καιρός κ αγχώνομαι λίγο. Θα είμαι εκεί με την γυναίκα μου 10-11 μέρες καθαρά. Το πρόγραμμα που σκεφτόμαστε είναι το εξής :
4 μέρες Τόκιο με εκδρομές σε Νικκο κ Καμακουρα
1 μέρα Χακονε-Φουτζι
3 μέρες Κιότο με εκδρομή στη Ναρα
1-2 μέρες Οσάκα
Η απορία μου είναι η εξής : μας συμφέρει να βγάλουμε το Jp για μία βδομάδα ή για 2;;τι παίζει με τα αεροδρόμια; εννοώ θα χρειαστώ το Jp για την μεταφορά από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης;
Αλλάζω ημερομηνίες τώρα για μέσα Απριλίου γιατί έπαιξε ένα θέμα με τις άδειες δυστυχώς, αλλά το κόστος των εισιτηρίων είναι στα 1.200 το άτομο. Βέβαια, εμείς μένουμε μόνιμα Βερολίνο οπότε οι πτήσεις είναι από εδώ.Αν επιτρέπεται σε τι κόστος κλείσατε τα εισιτήρια;
με ποια εταιρία? ακριβά τα λες πάντως..εμείς περίοδο δικού μας Πάσχα πριν 9-10 έτη με aeroflot κόστιζαν 980€ για δυο άτομα.Αλλάζω ημερομηνίες τώρα για μέσα Απριλίου γιατί έπαιξε ένα θέμα με τις άδειες δυστυχώς, αλλά το κόστος των εισιτηρίων είναι στα 1.200 το άτομο. Βέβαια, εμείς μένουμε μόνιμα Βερολίνο οπότε οι πτήσεις είναι από εδώ.
Το πήγαινε είναι με scoot κ η επιστροφή με Qatar. Πάντως γενικά τα αεροπορικά έχουν εκτοξευθεί. Πριν 3 χρόνια ερχόμουν Αθήνα από Βερολίνο με 24 ευρώ κ τώρα είναι 200+ πήγαινε-ελα!με ποια εταιρία? ακριβά τα λες πάντως..εμείς περίοδο δικού μας Πάσχα πριν 9-10 έτη με aeroflot κόστιζαν 980€ για δυο άτομα.
Θα περάσετε τέλεια,η Ιαπωνία και οι Ιάπωνες είναι καταπληκτικοί..........
Κάποιες λεπτομέρειες που ίσως φανούν χρήσιμες:Ωραία έτσι όπως μου βγαίνει το πρόγραμμα μάλλον θα βγάλω το JP pass για μία βδομάδα κ θα βγάλω μεμονωμένο εισιτήριο για το αεροδρόμιο. Κάνω ανακαταταξεις τώρα στις μέρες για το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα