συμφωνα με το google ειναι κλειστόΙσως να το εχουν μετακομισει(το ετοιμαζαν περσυ δε ξερω αν τους μεταφερανε)..παντως ειναι εκτος κεντρου στον επαρχιακο δρομο πανω(αν θυμαμαι καλα)
Τοτε τους μεταφερανε στο νεο χοτ σποτ που χτιζανε περσυσυμφωνα με το google ειναι κλειστό
εχει ακομα κοσμο?νομιζα οτι σταματησαν οι μεταναστευτικες ροεςΤοτε τους μεταφερανε στο νεο χοτ σποτ που χτιζανε περσυ
αυτο και μενα θα με ενδιεφερε.αν ξερει καποιος ας μας πει.Το σιγουρο ειναι η αρχαια εφεσος,αλλα ελπιζω να μη θελει διαβατηριο.
Με μηχανη θα μαστε οκ?v strom.απο θεμα δρομων.για τα πιο βασικα,απο το να μην τη βαλω καθολου μεσα στο προγραμμα και οποια πληροφορια δεκτη.Πολύ λίγο για Ικαρία, δε θα προλάβεις να κάνεις παρά ελάχιστα κατά τη γνώμη μου, το νησί είναι μεγάλο και κυρίως δύσβατο. Φούρνους ναι, με τα χίλια!
Κ να μην εχει αυτοι που ηδη κατοικουν στο χοτ σποτ που θα πανε;δε νομιζω να εχουν απορροφηθει καπουεχει ακομα κοσμο?νομιζα οτι σταματησαν οι μεταναστευτικες ροες
Ναι 100% και στα δύο νησιά δε το συζητώ. Εγώ αν είχα 16 μέρες πάντως και ήθελα να πάω σε όλα αυτά, θα έκανα 7 Σάμο, 7 Ικαρία & 2 Φούρνους.Με μηχανη θα μαστε οκ?v strom.απο θεμα δρομων.για τα πιο βασικα,απο το να μην τη βαλω καθολου μεσα στο προγραμμα και οποια πληροφορια δεκτη.
πόσο να αντεξει στις δομες αυτες καποιος? πιστευω σιγουρα εφυγαν ολοι οι παλιοι και αλλοι ηρθαν Αθηνα,αλλοι εφυγαν εξωτερικο ,αλλοι διασκορπιστηκαν σε αλλα μερη της Ελλααδς και βρηκαν δουλεια,καποιοι ισως γυρισαν εις τας παρτιδας.Κ να μην εχει αυτοι που ηδη κατοικουν στο χοτ σποτ που θα πανε;δε νομιζω να εχουν απορροφηθει καπου
υπαρχει μερος της Ελλαδας που δεν εχει παει ρε μπαγασα?Ναι 100% και στα δύο νησιά δε το συζητώ. Εγώ αν είχα 16 μέρες πάντως και ήθελα να πάω σε όλα αυτά, θα έκανα 7 Σάμο, 7 Ικαρία & 2 Φούρνους.
Μου λείπουν κάτι λίγα νησιά στο Αιγαίο και σχεδόν όλο το Ιόνιο.υπαρχει μερος της Ελλαδας που δεν εχει παει ρε μπαγασα?
Σ αυτα τα νησια παντα υπαρχει εντονη μεταναστευτικη ροη βλεπε Ροδο,Χιο κλπ κλπ..ωστοσο αν εχουν μετακομισει το hot spot κ εχει κλεισει τ αλλο που ταν κοντα στο Βαθυ δε νομιζω να βλεπεις κανεναν..βεβαια πιο ειδικος ειναι ο @James οντωςπόσο να αντεξει στις δομες αυτες καποιος? πιστευω σιγουρα εφυγαν ολοι οι παλιοι και αλλοι ηρθαν Αθηνα,αλλοι εφυγαν εξωτερικο ,αλλοι διασκορπιστηκαν σε αλλα μερη της Ελλααδς και βρηκαν δουλεια,καποιοι ισως γυρισαν εις τας παρτιδας.
και δω στην Αθηνα στο Ελληνικο, στο πρωην αεροδρομιο που ειχε καταντησει ενα τεραστιο τσαντιρι θυμασαι τι γινοταν το 2016?τωρα δεν υπαρχει ψυχη.
πιστευω το ιδιο εχει γινει και κει. μόνο αν εξακολουθει να υπαρχει ακομα και τωρα εντονη μεταναστευτικη ροη θα ειχε "ζωη" αυτο το hot spot εκει.
αλλα αυτο θα μας το πει καποιος ντοπιος
πχ ο φιλος @James