Δυστυχώς κάηκε για ακόμα μια φορά πολύ πράσινο. Πριν από λίγο είπαν ότι έχει οριοθετηθεί η φωτιά, αλλά η κυκλοφορία από τον δρόμο Καρλόβασι - Βαθύ συνεχίζει να μην γίνεται, μιας και η φωτιά έφτασε σχεδόν μέχρι το δρόμο.Σάμος: Στους Μυτιληνιούς το πύρινο μέτωπο - Εκκενώθηκαν προληπτικά ξενοδοχεία και σπίτια στο Κοκκάρι
Μακαρι να σωθει τιποτα και να προλαβουμε να δουμε και τιποτα πρασινο
Έλεος πια, έχουν κάψει όλη την Ελλάδα πια. Και από ότι άκουσα ο δήμαρχος είπε ότι ήταν σίγουρα εμπρησμόςΔυστυχώς κάηκε για ακόμα μια φορά πολύ πράσινο. Πριν από λίγο είπαν ότι έχει οριοθετηθεί η φωτιά, αλλά η κυκλοφορία από τον δρόμο Καρλόβασι - Βαθύ συνεχίζει να μην γίνεται, μιας και η φωτιά έφτασε σχεδόν μέχρι το δρόμο.
Για τα δρομολόγια για Τουρκία ξέρω ότι σίγουρα δεν γίνονται από Καρλόβασι για Σίγατσικ. Για το Βαθύ δεν γνωρίζω, αν θέλεις μπορώ να μάθω.
Βαθυ θα μενουμε οποτε απο κει θα μας ενδιεφερε αλλα δε ξερω βεβαια ποιες θα ειναι οι προυποθεσεις εισοδου για Τουρκια ως τοτε...μακαρι να σβησει σημερα μια και καλη η φωτια το χουν παραξηλωσει φετος με τους εμπρησμους παντου!!Δυστυχώς κάηκε για ακόμα μια φορά πολύ πράσινο. Πριν από λίγο είπαν ότι έχει οριοθετηθεί η φωτιά, αλλά η κυκλοφορία από τον δρόμο Καρλόβασι - Βαθύ συνεχίζει να μην γίνεται, μιας και η φωτιά έφτασε σχεδόν μέχρι το δρόμο.
Για τα δρομολόγια για Τουρκία ξέρω ότι σίγουρα δεν γίνονται από Καρλόβασι για Σίγατσικ. Για το Βαθύ δεν γνωρίζω, αν θέλεις μπορώ να μάθω.
Ναι!δεν εχει κτελ καθολου και το τελευταιο απο Πυθαγορειο κτελ πρεπει να ναι 5 το απογευμα απ οτι θυμαμαι..αν θες να γυρισεις το νησι με κτελ η βαση σου πρεπει να ναι στο Βαθυ οχι στο Πυθαγορειο γιατι θα πρεπει να κανεις μετεπιβιβασεις οπου δε θα σου βγαινουν και χρονικα...Καλησπέρα σας! Θα έρθω για 10ημέρες Σάμο με τον Κοινωνικό Τουρισμό, θα μείνω Πυθαγόρειο. Είμαι ενθουσιασμένη! Ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν έχω αυτοκίνητο, θα είναι δύσκολο πολύ να γυρίσω το νησί με κτελ? Είδα πως είναι κάπως περιορισμένες οι διαδρομές. Και Κυριακή που φτάνω μου είπαν δεν έχει καν δρομολόγιο; Ισχύει όντως;
Ότι θα δυσκολευτείς, θα δυσκολευτείς. Μέχρι τις 5 (κάπου εκεί) μπορείς να χρησιμοποιείς το ΚΤΕΛ για να πας από Πυθαγόρειο στο Βαθύ, από το Βαθύ στο Καρλόβασι και πίσω. Από εκεί και πέρα ίσως με ταξί.Καλησπέρα σας! Θα έρθω για 10ημέρες Σάμο με τον Κοινωνικό Τουρισμό, θα μείνω Πυθαγόρειο. Είμαι ενθουσιασμένη! Ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν έχω αυτοκίνητο, θα είναι δύσκολο πολύ να γυρίσω το νησί με κτελ? Είδα πως είναι κάπως περιορισμένες οι διαδρομές. Και Κυριακή που φτάνω μου είπαν δεν έχει καν δρομολόγιο; Ισχύει όντως;
Αν δεις αυτά δεν είναι καθόλου άσχημα. Ηραίον προφανώς και δεν πας με τα πόδια από το Πυθαγόρειο, οκ κοντά είναι αλλά όχι όσο φαίνεται. Σαμιοπούλα μπορείς να πάρεις καίκι από Πυθαγόρειο, αρκετά πρωί όμως. Γίνονται τακτικά δρομολόγια. Επίσης, το καταμαράν της Δωδεκάνησος seaways ξεκινά από Πυθαγόρειο, και κάποιες μέρες της εβδομάδας, και πριν κατηφορίσει για Δωδεκάνησα, πιάνει πρώτα Φούρνους (να μια επιλογή), Ικαρία, και μετά Αγαθονήσι (δεύτερη επιλογή), Πάτμο (τρίτη) κ.α.Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!! Αγχώθηκα λιγάκι είναι η αλήθεια,συν επειδή θα πάω μόνη μου. Αλλά βρήκα τα δρομολόγια, έφτιαξα ένα πρόγραμμα για Κοκκάρι, Καρλόβασι (Ποτάμι), Βαθύ και ίσως κάποιες άλλες διαδρομές. Το Ήραιον είναι κοντά οπότε με πόδια χαχ.. Σαμιοπούλα και ίσως κάποια μονοήμερη σε διπλανό νησάκι. Πανέμορφο μέρος, θάλασσα, ήλιος, βόλτες, ξεκούραση, θα το βρω πιστεύω!!!
Ναι, δυστυχώς ισχύει, όπως επίσης ισχύει και το ότι τα Σάββατα το ΚΤΕΛ λειτουργεί με περιορισμένα δρομολόγια, κοινώς υπολειτουργεί...Καλησπέρα σας! Θα έρθω για 10ημέρες Σάμο με τον Κοινωνικό Τουρισμό, θα μείνω Πυθαγόρειο. Είμαι ενθουσιασμένη! Ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν έχω αυτοκίνητο, θα είναι δύσκολο πολύ να γυρίσω το νησί με κτελ? Είδα πως είναι κάπως περιορισμένες οι διαδρομές. Και Κυριακή που φτάνω μου είπαν δεν έχει καν δρομολόγιο; Ισχύει όντως;