fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το λιγότερο μέχρι τρεις μερες πρέπει να ειμαστε στην Λευκορωσία. Στο μόνο κράτος που δεν μπορούμε από εκεί είναι η Ρωσία.
Беларусь распространила безвиз еще на 35 стран. Вот полный список и условия έχω ένα λινκ όμως είναι στα ρώσικα.
Belarus Introduces Visa-Free Entry For Citizens Of 35 European Nations κάτι βρήκα.
Συγγνώμη , αυτό το γράφει κάπου στο κείμενο; Γιατί δε το βλέπω . Ευχάριστα τα νέα , βέβαια όπως έχει η κατάσταση δε ξέρω κατά πόσο θα είναι ευχάριστο ένα ταξίδι στη Λευκορωσία στην παρούσα φαση.Το Υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας δημοσίευσε μια λίστα με τις ευρωπαϊκές χώρες των οποίων οι πολίτες, από τις 8:00 της 19ης Ιουλίου 2024, θα μπορούν να εισέρχονται στη Λευκορωσία χωρίς βίζα μέσω όλων των χερσαίων και αεροπορικών διεθνών σημείων ελέγχου «με έγκυρα έγγραφα» και παραμονή στη Λευκορωσική επικράτεια «για όχι περισσότερο από 30 ημέρες από την ημερομηνία εισόδου».Προς το παρόν μέχρι του τέλους του 2024.
Λίστα: Αυστρία, Ανδόρα, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βατικανό, Μεγάλη Βρετανία, Ουγγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Δανία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία , Ρουμανία, Άγιος Μαρίνος, Σλοβακία, Σλοβενία, Φινλανδία, Γαλλία, Κροατία, Τσεχία, Ελβετία, Σουηδία και Εσθονία (συμπεριλαμβανομένων μη Εσθονών πολιτών).
Διατηρείται επίσης το καθεστώς εισόδου χωρίς βίζα μέσω χερσαίων σημείων ελέγχου, που ισχύει για πολίτες της Λετονίας, της Λιθουανίας, της Πολωνίας και άλλων χωρών, καθώς και η είσοδος χωρίς θεώρηση μέσω αεροπορικών σημείων ελέγχου.
Το λιγότερο μέχρι 3 ημέρες πρέπει να ήμαστε στην Λευκορωσία. Στο μόνο κράτος που δεν μπορούμε από εκεί είναι η Ρωσία.
Беларусь распространила безвиз еще на 35 стран. Вот полный список и условия έχω ένα λινκ όμως είναι στα ρώσικα.
Belarus Introduces Visa-Free Entry For Citizens Of 35 European Nations κάτι βρήκα.
Μήπως το ίδιο θα το κάνουν και οι Ρώσοι; Θα δούμε.
Ελπίζω να φέρνει και ευοίωνα νέα σε παρακείμενες χωρες η απόφαση αυτή .