kirkiriki το έχεις γράψει σε 5 τόπικ αυτό...το εμπεδώσαμε...Μην αγχώνεσαι, θα το δουν και θα σου απαντήσουν και μόνο σε 1 να το γράψεις.θέλω να πάω κι εγώ με μια φίλη..εσείς πώς πήγατε;με γκρουπ η ατομικά? είναι επικινδυνα να παμε μονες?
Φαίνονται όλα στην αρχική σελίδαχαχαχαχ! δεν ηξερα οτι ολα φαινονται! πρωτη φοτα συμμετεχω σε φορουμ και νομιζα το βλεπει καθενας μονος..με το συμπαθειο δηλαδη
Σ' ευχαριστω για την απάντηση! Δεν βιάζομαι γενικά! Το Νοέμβριο έχω κ Παρίσι οπότε αυτό παει για το 2015! Πια ειναι η καλύτερη περίοδος απο άποψη καιρού; Επίσης πως μετακινεισαι; Έχει τρένα; Η συνεννόηση ειναι εύκολη; Εσύ πηγές εντελώς μονη ή βρήκες κάποιο τοπικό γραφείο για τις εκδρομές; Σε ζάλισα αλλα αν και έχω κανει πολλά ταξίδια κ όλα μόνος μου, ειναι το πρώτο που σκοπεύω να κάνω εκτός Ευρώπης κ με αγχώνει...Για ποτέ το σκέφτεσαι; το μεγαλύτερο κονδύλι σε αυτό το ταξίδι είναι τα αεροπορικά. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ μεγάλο το ποσό εκτός αν το κάνεις πολύ σύντομα και τα αεροπορικά είναι φωτια. Μην σε ανησυχούν οι μετακινήσεις. Τις μακρινές θα τις κάνεις αεροπορικώς πολύ οικονομικά με Βιετνάμ airlines. Δεν χρειάζεσαι πρακτορείο για αυτό το ταξίδι. Το οργανώσεις μόνος με λίγο ψάξιμο.