Dr Snoopy
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.Ζηλανδία
Να βάλεις και να μείνεις ακόμα 1 μέρα στο Hoi An,κατά την γνώμη μου είναι mustέχω την δυνατότητα να προσθέσω 1-2 μέρες
Να βάλεις και να μείνεις ακόμα 1 μέρα στο Hoi An,κατά την γνώμη μου είναι mustέχω την δυνατότητα να προσθέσω 1-2 μέρες
Κανένα πρακτορείο, όλα κανονιστηκαν εκεί επί τόπου. Καθε ξενοδοχείο έχει τους δικούς του οδηγούς τουκ τουκ και οι διαδρομές και οι τιμές αυτών είναι συγκεκριμένες. Επιλέγεις εκεί τι θες και ο οδηγός εκτελεί, τα έχουν κάνει χιλιάδες φορές και ξέρουν. Εδώ δεν πήγα λίμνες αλλά επικεντρωθηκα στο Ανκορ γιαυτό και έβγαλα τριήμερο εισητηρια.Το πρόγραμμα στην Καμπότζη το είχες κάνει με κάποιο πρακτορείο από εκεί? Θεωρείς ότι 1,5 μέρα είναι λίγο? Θέλει 3 διανυκτερεύσεις?
Angkor Thom |
temple of Bayon , - |
temple of Phimeanakas - |
the terraces of the leper king and the elephants and the royal chambers |
Ta Prohm temple |
Angkor Wat |
Banteay Samre Hindu temple |
Banteay Srei |
Τα τουρ που κάνουν οι οδηγοί είναι συγκεκριμένα, αυτοί ξέρουν πως να πας και με ποια σειρά. Το Μεγάλο τουρ συμπεριλαμβάνει τους πιο σημαντικούς και το μικρό τους δευτερευοντες αλλά εξίσου ωραίους. Μπορείς να κάνεις τροποποιήσεις αλλά καλύτερα να το δεις εκεί με τον οδηγό σου. Μη χάσεις την ανατολή στο Ανκορ Βατ.Γεια σας και πάλι!!
Θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας και πάλι για το ταξίδι των 3 ημερών στην Καμπότζη- Σιεμ Ρίπ
Μέρα 1η - Οι ναοι που σχεδιάζω να δω την πρώτη μέρα είναι οι ακόλουθοι. Θεωρείτε ότι πρέπει να προσθέσω και κάποιον ακόμη?
Angkor Thom temple of Bayon , - temple of Phimeanakas - the terraces of the leper king and the elephants
and the royal chambers Ta Prohm temple Angkor Wat
Μέρα 2η - επίσκεψη σε ναούς
Banteay Samre Hindu temple Banteay Srei
Τι άλλο θα μπορούσα να προσθέσω που να αξίζει ?
Επίσης έχω και αλλη μια μέρα στην διάθεσή μου μέχρι το μεσημέρι. Τι θα μου προτείνατε?
Επειδή ρώτησες...
Τι άλλο θα μπορούσα να προσθέσω που να αξίζει ?
Επίσης έχω και αλλη μια μέρα στην διάθεσή μου μέχρι το μεσημέρι. Τι θα μου προτείνατε?