fifh
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Ισπανίας!!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νορβηγικά Φιορδ!
δεν πειραζει!!σ ευχαριστω παρα πολυ!
Και οι δύο πόλεις μου αρέσουν πολύ, όμως δεν επισκέφτηκα το Μόναχο τα Χριστούγεννα. Φαντάζομαι πάντως ότι θα είναι υπέροχα κι εκεί.
Η Wittenbergplatz και η γύρω περιοχή έχουν πάνω στην πλατεία πολλά μαγαζιά καφετέριες και παμπ. Το ξενοδοχείο που μέναμε ήταν σχετικά κοντά και έτσι πηγαίναμε συχνά γιά φαγητό και ποτό στην πλατεία που βρίσκεται δεξιά όπως συναντάμε το σταθμό του μετρό.καλησπερα....
σκεφτομαι το Βερολινο γι 5 μερες αρχες Δεκεμβριου....
η wittenbergplatz εχει μπυραριες και μαγαζια για το βραδυ?το κρυο του παλευεται η θα μας βγει ξινη η αποδραση??
Τώρα είδα το τελευταίο σου μήνυμα. Η Gendarmenmarkt δεν συγκρίνεται. Είναι μία από τις ωραιότερες πλατείες του Βερολίνου. Από φίλους, που πήγαν Χριστούγεννα, μου είπαν ότι στην πλατεία φτιάχνουν μία από τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες αγορές. Εκεί κοντά βρίσκεται και το περίφημο Fassbender & Rausch ( ένα μοναδικό ζαχαροπλαστείο με ειδικότητα τα σοκολατάκια, η επίσκεψη είναι από μόνη της εμπειρία! Φτάνει σε αξία και αυτά του Βελγίου).ευχαριστω για τις απαντησεις σας...ειμαστε αναμεσα σε gedarmenplatz και wittenbergplatz και δε ξερουμε που ειναι καλυτερα να μεινουμε για να εχει και κατι το βραδυ να πινουμε μια μπυριτσα!
δηλαδη αξιζει ενα τετοιο ταξιδι τα χριστουγεννα ε??
οτι καλο εχετε να μου προτεινετε καλοδεχουμενο!!
Για εποχή γύρω στα Χριστούγεννα και για την περιοχή, η τιμή είναι super.εχουμε βρει 10 λεπτα απο την gendarmenmarkt με 65 το δικλινο με πρωινο!!σε καλο ξενοδοχειο..