elenara88, ευχαριστώ πολύ. Το travelstories με βοήθησε πάρα πολύ και πήγα πολύ καλά προετοιμασμένος.Καλε τι ωραίες φωτογραφίες! !! Απόλαυση! !!
Με το Βερολίνο εχω ανοιχτούς λογαριασμούς μιας κ είχα πάει αδιάβαστη αφου δεν είχα ξετρύπωσει ακόμα το travelstories! !!
Ευχαριστώ πολύ, φίλε nteiznt. Η φωτογρ. μηχανή μου είναι μια Nikon D40x.Πολύ ωραίες φωτογραφίες φίλε chris7! Με τι μηχάνημα "πυροβολάς"? Σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ στο χειμωνιάτικο (και παγωμένο όπως μαθαίνω) Βερολίνο, και ελπίζω να αξιωθώ να οργανώσω και εγώ ένα φωτογραφικό οδοιπορικό!
Τι υπεροχα τα σοκολατενια γλυπτα...και τα απιθανα σοκολατακια τους...αξεχασταΣε μία γωνία απέναντι από την πλατεία βρίσκεται η φημισμένη σοκολατερί Fassbender & Rausch
Ευχαριστώ πολύ.Υπέροχες φωτογραφιες.Πολύ καλές
Είχαμε κάποιες μέρες με ηλιοφάνεια και μερικές με συννεφιά. Σε γενικές γραμμές είχαμε καλό καιρό και έβρεξε ελάχιστα. Η θερμοκρασία ήταν αρκετά καλή. Δεν είχαμε παγωνιά καμία μέρα.Τέλειες και αυτες Chris! Eντωμεταξύ οι περισσότερες είναι τόσο φωτεινές που δε φαίνεται ότι ειναι χειμώνας!