Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Πολυ ωραια και η περιγραφη σου και οι φωτογραφιες σου.
Λοιπον! Και μετα? Και μετα?
Λοιπον! Και μετα? Και μετα?
Όχι δε θα σάς αφήσω. Ήδη την έχω τελειώσει αλλά την ανεβάζω μέρα- μέρα γιατί παίρνουν ώρα ν'ανέβουν οι φωτογραφίες!Πολύ ωραία και ευχάριστη η αφήγηση σου! Μας πηγαίνεις βήμα - βήμα στα στενά και στις ομορφιές της Βενετίας και νοιώθω σαν να ταξιδεύουμε μαζί σας! Σ΄ευχαριστούμε πολύ. Πιστεύω να μην μας αφήσεις στα μέσα της ιστορίας τον Αύγουστο γιατί είναι και ο μήνας των διακοπών και να έχουμε τη συνέχεια από Σεπτέμβριο.
Μου δίνεις σε παρακαλώ τον σύνδεσμο με τις πληροφορίες, μήπως και ανοίξουν και τα δικά μου μάτια;μου "ανοίξατε" τα μάτια και έβγαλα την πιστωτική κάρτα aegean bonus της alpha bank, καθώς επίσης και το μέλος @DELIDEB που πραγματικά την πιο κρίσιμη στιγμή ενημέρωσε για τα happy miles και εξαργύρωσα 5.600 μίλια αντί 7.000 που υπολόγιζα. Βέβαια την κάρτα δεν την είχα πολύ καιρό και έτσι κατάφερα να πάρω με μίλια μόνο το δικό μου εισιτήριο Αθήνα - Βενετία (στην ουσία ήταν τα μίλια/ πόντοι που μου χάρισαν επειδή έβγαλα την κάρτα).
Εξαρτάται από το πόσες μέρες έχεις στη διάθεσή σου και πόσο θες να γυρίσεις τη Βενετία. Εμείς πήγαμε στη Βερόνα την 3η μέρα και δεν είχαμε προλάβει να χορτάσουμε την μοναδική Βενετία, γι'αυτό γκρίνιαζα. Την 4η μέρα όμως πήρα το αίμα μου πίσω!!!Θα συνέστηνες την επίσκεψη στην Βερόνα σε κάποιον ή όχι;
Αν κατάλαβα καλά, εσένα δεν σε ενθουσίασε.
http://www.travelstories.gr/community/threads/Μιλια-απο-αεροπορικες.55051/page-3 από το ποστ #29 και μετά διάβασε.Μου δίνεις σε παρακαλώ τον σύνδεσμο με τις πληροφορίες, μήπως και ανοίξουν και τα δικά μου μάτια;
Ευχαριστώ για την επισήμανση. Ναι, από άποψη διαφορετικότητας/ ομορφιάς το λέω. Προφανώς, εφόσον έχεις πάει αρκετές φορές και στις δύο, έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Μακάρι να έχουμε υγεία και χρήματα και να ξαναπάμε για ν'ανακαλύψουμε και το κεφάλαιο "καλοπέραση" στη Βερόνα!