πατάς λάθος κουμπί. η επιλογή seats nearby εννοεί να επιλέξεις θέση όπου θέλεις εσύ κοντά σε αλλον πχ που ήδη εχει θεση. επέλεξε το προηγουμενο select seat θα σου εμφανιστει ο χαρτης με τις θεσεις. εννοειται σε τραινο που εχεις αυτη τη δυνατοτητα.σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, αλλά σε αυτό το τρένο μου εμφανίζει ότι οι θέσεις επιλέγονται αυτόματα....στην επιλογή όμως ''seats nearby'' μου βγάζει δύο κουτάκια ένα για την επιλογή του βαγονιού και ένα για την επιλογή θέσης....αλλά εγώ που μπορώ να δω πως είναι διαμορφωμένες οι θέσεις στο τρένο??
Ευχαριστώ και πάλι
δεν σε καταλαβαινω. όλα τα τραινα προς Βενετία εχουν την επιλογή θεσης πλην ελάχιστων τοπικών. μπορείς να πεις ποια ημερομηνία κοιτας, ωρα κ ποσα ατομα να σε βοηθησουμε?πατάω αυτό που μου λέτε το ''select seats'' αλλά μου βγάζει ότι σε αυτό το τρένο οι θέσεις επιλέγονται αυτόματα.
ωχ....αυτό τώρα τι σημαίνει να τις κλείσω τις θέσεις??
ξερετε αν μπορώ κάπου να δω τη διαμόρφωση του τρένου??...ώστε να δω που είναι οι θέσεις που μου βγάζει!
σας ευχαριστώ και πάλι
στο τραινο αυτο οντως γινεται αυτοματη κατανομή θεσεων, εχεις δικιο. θα σας βαλει διπλα διπλα παντως. πριν την πληρωμη θα δεις τις θεσεις σας . για 2 ατομα δεν υπαρχει θεμα. οι θεσεις ειναι ανα 2 δηλ. Α+Β διπλα τα C+D κλπ. δες το χαρτη των θεσεων επιλεγοντας ενα αλλο ιδιο τραινο της ημερας.αααα ξεχασα επιλέγω την πιο οικονομική λύση 58€ τα δύο άτομα.