erminathess
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- αργεντινη,μεξικο
παιδιά sorry νιώθω ότι σας κούρασα (είμαι λίγο αναποφάσιστος )
βρήκα ένα ξενοδοχείο (hotel savoia & jolanda) με πολύ καλές προσφορές και μπορώ να πω ότι με έχει κερδίσει . δίνει την deluxe junior suite 2150 & την σουιτα στην σοφίτα με καποια εχτρα δωράκια 1990 . Έχει κανείς πάει σε αυτό το ξενοδοχείο ???(φιλε sprom ευχαριστώ αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμάμε να χαλαρώσουμε σε ένα ωραίο μέρος γι'αυτό και διαλέξαμε την Βενετία )
To Savoia Jolanda ειναι το αγαπημενο μου ξενοδοχειο στη Βενετια.. Το θεωρω απο τα καλυτερα value for money ξενοδοχεια της πολης. Η θεση του καταπληκτικη.. δυο βηματα απο San Marco, διπλα στη γεφυρα των στεναγμων,επανω στη riva degli schiavoni, την μεγαλυτερη περατζαδα της Βενετιας.. Το ξενοδοχειο ειναι boutique με βενετσιανικη ατμοσφαιρα, σε μεταφερει σε αλλη εποχη.. H θεα απο τα μπροστινα δωματια-σουιτες ειναι απολαυστικη και ιδιατερη ολες τις ωρες της ημερας.. εχω μεινει 2 φορες σε superior junior suite lagoon view, οχι deluxe (τη δευτερη φορα μας προτειναν upgrade σε deluxe αλλα δεν το καναμε, η superior junior ειναι κουκλιστικη, η deluxe δεν μου αρεσε τοσο, εχει απλως τη διαφορα οτι χωριζεται σε δυο χωρους, υπνοδωματιο και σαλονι, με αποτελεσμα το δωματιο να ειναι πιο μικρο ενω η suoerior εχει το σαλονι και το κρεβατι σε εννιαιο μεγαλο χωρο, ολες οι σουιτες εχουν μπανιερα στρογγυλη με υδρομασαζ και τεραστια παραθυρα στη λιμνοθαλασσα). Επισης το πρωινο του ειναι παρα πολυ καλο, εχει μεγαλη ποικιλια και πολυ καλη ποιοτητα, καθε μερα διαφορετικα γλυκα..
Διαφωνω με τους προλαλησαντες στο θεμα θεα. Η θεα στη Βενετια ειναι απαραιτητη. Καλυτερα σε απλο δωματιο με θεα στο καναλι παρα σε σουιτα χωρις θεα. Θεωρω οτι το ξενοδοχειο θα ειναι ανταξιο των προσδοκιων σας και θα σας προσφερει μια απολαυστικη διαμονη. Επιλεξτε δωματιο με θεα..