Φαινεται πολυ καλο. Ποσο πληρωνες την ημερα και ποια περιοδο πηγες?
Σουπεεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!! Μακαρι να εβρισκα και εγω κατι τετοιο. Θα τους στειλω ενα mail να μαθω τιμες.
Eγω θα παω τον Νοεμβριο και πανω κατω ψαχνω τα ιδια πραγματα με σενα. Ενα ξενοδοχειο κοντα στο κεντρο της πολης και αν γινετε να εχει θεα σε καποιο απο τα καναλια. Οι τιμες που εχω βρει ειναι γυρω στα 100-120 ευρω την ημερα σε ξενοδοχεια 3 αστερων. Υπαρχουν αρκετα σε ευτες τις τιμες. Απλα δεν ξερω τι γινεται την περιοδο που ψαχνεις εσυ. Κοιτα λιγο και το trivago.gr νομιζω οτι ισως βοηθησει σε συγκρισεις αν κλεισεις απο ιντερνετ ξενοδοχειο.οχι ακριβως...
ψαχνω στο booking και δε βρισκω τιποτα με θεα στο καναλι και να ειναι και σχετικα κοντα στο κεντρο...με λιγοτερο απο 170 ευρω...
και για αυτο το λογο εφτασα σε αυτα τα χρηματα... ψαχνω τωρα εδω και 1 μηνα και τα μονα που βρισκω ειναι ξενοδοχεια με χαμηλο rating (τουλαχιστον με τα δεδομενα του booking). δε ξερω μηπως φταιει και η εποχη που παμε.
θα παμε για 5 μερες (πιστευω οτι ειναι καλα). οντως το ξενοδοχειο που προτεινεις nenena ειναι πολυ ωραιο. αλλα την ημ/νια που θελουμε να παμε κανει 175 ευρω τη βραδυα το στανταρντ δωματιο με θεα τον κηπο! το δωματιο με θεα το καναλι εχει 225 ευρω!δυστυχως οτι και να κοιταξω σε αυτα τα επιπεδα κυμαινεται... εσεις που ψαχνετε για προσφορες? υπαρχει κατι καλο εκτος booking - trip advisor??εγω βασικα με αυτα τα δυο ψαχνω.
οχι ακριβως...
ψαχνω στο booking και δε βρισκω τιποτα με θεα στο καναλι και να ειναι και σχετικα κοντα στο κεντρο...με λιγοτερο απο 170 ευρω...
και για αυτο το λογο εφτασα σε αυτα τα χρηματα... ψαχνω τωρα εδω και 1 μηνα και τα μονα που βρισκω ειναι ξενοδοχεια με χαμηλο rating (τουλαχιστον με τα δεδομενα του booking). δε ξερω μηπως φταιει και η εποχη που παμε.
θα παμε για 5 μερες (πιστευω οτι ειναι καλα). οντως το ξενοδοχειο που προτεινεις nenena ειναι πολυ ωραιο. αλλα την ημ/νια που θελουμε να παμε κανει 175 ευρω τη βραδυα το στανταρντ δωματιο με θεα τον κηπο! το δωματιο με θεα το καναλι εχει 225 ευρω!δυστυχως οτι και να κοιταξω σε αυτα τα επιπεδα κυμαινεται... εσεις που ψαχνετε για προσφορες? υπαρχει κατι καλο εκτος booking - trip advisor??εγω βασικα με αυτα τα δυο ψαχνω.
Ευχαριστουμε πολυ, μολις κλεισαμε το τελευταιο δωματιο που υπηρχε στο booking!!! με θεα το St. Mark's Basin. Τα δωματια δειχνουν πολυ ωραια! Ελπιζω να περασουμε οσο καλα περασατε κι εσεις! να σου κανω και δυο ερωτησεις... το πρωινο ειναι καλο? μηπως θυμασαι και πως ειχες παει απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο?Πρώτα πρώτα καλό σας ταξίδι! Όταν είχα πάει εγώ Βενετία ήταν μέσα Ιουλίου. Αν και προκατειλημένη άσχημα (για μυρωδιές κλπ) η Βενετία με μάγεψε. Είχα κλείσει δωμάτιο με θέα και δεν το μετάνοιωσα. Πρόσθεσε πολύ στο να μου μείνει ανεξίτηλο το ταξίδι. Είχαμε μείνει σ' αυτο το ξενοδοχείο Booking.com: ξενοδοχείο A Tribute To Music Residenza, Venice, Ιταλία - 460 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Όμορφο, καθαρό, με γελαστό και εξυπηρετικό προσωπικό, κεντρικότατο (δίπλα σχεδόν στον Αγ. Μάρκο) και βολικώτατο (κοντά σε στάση βαπορέτο) και απίστευτη θέα (κανάλι και νησάκι). Δες καλά τις φωτογραφίες του site με τη θέα. Έτσι ακριβώς είναι. Για τον Αύγουστο είναι στα 150, για Νοέμβρη φυσικά η τιμή πέφτει.