ναι οντως ειναι ο κυριοτερος λογος που θελω να επισκεφτω το ροζαριο,ειδα τις φωτο σου,ειναι πραγματικα..αποκαλυπτικεςκαι σε δινουν ενα εξτρα κινητρο να θες να πας εκει....και οπως σε εγραψα και στο μηνυμα θα τη γουσταρεις απιστευτα τη χωρα και τους ανθρωπους της,πανε και μη μασας τιποτα..Συμπολίτη, “δημοσίως” να σου πω ότι μόλις διάβασα όλη την ιστορία σου, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σελίδα, και χαίρομαι πραγματικά για σένα (αλλά και για μένα, μια και όσα έγραψες μέχρι στιγμής, συνέβαλαν στο να διαλυθούν πολλές από τις αμφιβολίες μου για ταξίδι στη Βενεζουέλα). Τις ερωτήσεις μου για πρακτικά ζητήματα στις στέλνω “ιδιωτικώς”, για να μην ξενερώσω τον κόσμο εδώ...
Α... Σαν ΠΑΟΚτσής, παίρνοντας 0,01% το αίμα μου πίσω για την πρόσφατη πίκρα που έφαγα τσεκάροντας online, χαράματα, το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-Άρης (άουτς...), ξέροντας ότι παντού προσπαθείς να παρακολουθείς αγώνες ποδοσφαίρου, και βλέποντας ότι “ταξίδι-όνειρό” σου είναι να πας στο Ροσάριο, να σου πω ότι πέρσι τον Νοέμβριο ήμουν εκεί, και δεν είδα απλά “κάποιο” παιχνίδι, αλλά ΤΟ παιχνίδι, Νιούελ'ς Ολντ Μπόις-Ροσάριο Σεντράλ. Ρίξε μια ματιά στις -ελάχιστες- φωτογραφίες που έχω ανεβάσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, και κάτι μου λέει ότι θα “φτιαχτείς” ακόμη περισσότερο για ταξίδι στο Ροσάριο(...).