varioAthens
Member
Πώς μου διέφυγε αυτή η ιστορία??? :roll: Τώρα την ανακάλυψα και τη διάβασα μονορούφι! Τέλεια!!! Και περιπέτεια και απρόοπτα και έρωτας!!! Αυτά είναι!!!
αν σου πω οτι ειμαι εδω και καμια ωρα και γραφω την συνεχεια και ο βλακας πατησα λαθος κουμπι και εκλεισα το παραθυρο του σαιτ και χαθηκαν ολα θα με πιστεψεις..???????καθομαι και ξαναγραφω απο την αρχη..Σαν πολύ δε μας κράτησες στο "περίμενε" για τη συνέχεια ρε Γιώργο? Ακόμη δεν έφυγε η Βενεζουελάνα?
αν σου πω οτι ειμαι εδω και καμια ωρα και γραφω την συνεχεια και ο βλακας πατησα λαθος κουμπι και εκλεισα το παραθυρο του σαιτ και χαθηκαν ολα θα με πιστεψεις..???????καθομαι και ξαναγραφω απο την αρχη..
χμμμ..αλληλεγγυη στη λατινοαμερικανικη κοινοτητα της θεσσαλονικης.
Φυσικά και θα σε πιστέψω. Όποιος πει ότι δεν του έχει συμβεί κάτι ανάλογο τουλάχιστον μια φορά, απλά είναι ψεύτης. Γι αυτό, καρντάσι, γράφε το κείμενο πρώτα στο πρόχειρο (word), όπου μπορείς και να το σώσεις και να τό'χεις και ολοκληρωμένο (πριν το στείλεις στον εκδότη) και μετά στο καθαρό!αν σου πω οτι ειμαι εδω και καμια ωρα και γραφω την συνεχεια και ο βλακας πατησα λαθος κουμπι και εκλεισα το παραθυρο του σαιτ και χαθηκαν ολα θα με πιστεψεις..???????καθομαι και ξαναγραφω απο την αρχη..
χμμμ..αλληλεγγυη στη λατινοαμερικανικη κοινοτητα της θεσσαλονικης.
..δεν εχεις αδικο.....αλλα πρωτα πρεπει να βρω πως μπορω να βαλω μεζεμενες φωτο σε ενα μηνυμα και οχι ανα μηνυμα και φωτο..ασε που στα κοντα θα βαλω κι αλλες στη γκαλερυ και θα φτοιαξω και κανα αλμπουμ..καλα κανεις και το αναφερεις παντως..με μία φώτο θα την βγάλεις?
ντροπής πράματα...
δεν μπορω να κρυφτω,φταει ο ατιμος..Φταίει ο έρωτας!!!