Εμείς κάναμε τη βλακεία-επειδή βόλευαν οι ώρες και η τιμή- και πήγαμε με Ολυμπιακή-πριν 2 χρόνια-και τελικά μια πτήση μιας ώρας την κάναμε δύο και κάτι διότι βάζουν μικρά αεροπλάνα...αφού δεν μας έριξαν με αλεξίπτωτο,πάλι καλα!!!
Συμφωνώ...Κι εγώ το καλοκαίρι με ελικοφόρο της Ολυμπιακής επέστρεψα..κι ήταν και η πρώτη φορά που μπήκα σε τέτοιο πράμα
Εντάξει μία ώρα δεν είναι, δυο παρά κάτι θα έλεγα!!
Χαίρομαι που το διαβάζω αυτό γιατί πριν χρόνια (δεκαετία 80 λέμε), όταν πήγαινα Παρίσι, επειδή πήγαμε με λεωφορείο, αναγκαστικά περάσαμε απο'κει και θυμάμαι αυτό το λίγο που είχα δει μου άρεσε πολύ. Ενώ πχ περάσαμε κι από μια ιταλική πόλη, ε, η ιταλική πόλη δε με εντυπωσίασε παρ'όλο που η Ιταλία έχει καλή φήμη. Το Βελιγράδι όμως μου έμεινε.πριν από 20 μέρες γύρισα και εγώ από ΣΕΡΒΙΑ!! και απλά θέλω να πω με τη σειρά μου πόσο ευχαριστημέμη και χαρούμενη γύρισα!!!όντως πηγαίνει κανείς συγκρατημένος και φεύγει ενθουσιασμένος!συγκεκριμένα επισκέφτηκα το Βελιγράδι ,το Νόβι Σαντ ,τη Σουμπότιτσα .τη Γκούτσα κάτι άλλο δεν θυμάμαι.!τα συμπεράσματα μου---οι Σέρβοι είναι μοναδικοί όχι μονο γιατί είναι αντρες -γυναίκες 2 κεφάλια ψηλότεροι και πανέμορφοι αλλα και γιατί έιναι απίστευτα φιλόξενοι!!τα μέρη που έιδα ήταν πολύ ωραία και τα φεστιβάλ που πηγα γεμάτα με τρελούτσικο κόσμο(με την καλή έννοια) ,συνάντησα πολλούς Έλληνες,ήπια καφέ με 1ε και γενικά άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τηΣερβία πλέον.Τη συστήνω σε όλους και γενικότερα έχω καταλάβει πως μόνο προς Βαλκάνια θα μπορούμε στο μέλλον να ταξιδεύουμε με κάποια άνεση ,αν θα μπορούμε με όλες αυτές τις περικοπές!