deka
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Mama Africa
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
ό,τι ψάχνετε θα το βρείτε στην "Αναζήτηση", κ. Moderator!για δωσε ινφο για Βελγιο
Χωρίς πλάκα τώρα, δεν έχω να προτείνω κάτι παραπάνω απ' ό,τι έχει προταθεί από τόσους και τόσους στην παρέα μας: Επιβάλλεται να θαυμάσεις την υπέροχη Brugge (αν μπορείς μάλιστα να διανυκτερεύσεις εκεί - εγώ πήγα ημερίσια κι εννοείται δε μου έφτασε), την Ghent και την Antwerpen.
Για μένα οι Βρυξέλλες όμως ήταν η έκπληξη του ταξιδιού καθώς δεν περίμενα να με γοητεύσουν τόσο. Από τα σχόλια που ακούω κατά καιρούς, θεωρώ ότι είναι παρεξηγημένη πόλη. Έχει ενδιαφέροντα μουσεία, αρχιτεκτονικά διαμάντια να κάθεσαι να τα χαζεύεις, περιποιημένες πλατείες και πάρκα (όσα είδα), ατμοσφαιρικές μπυραρίες και γενικά είναι μια πόλη πολύπλευρη, όσο την περπατάς, τόσο ανακαλύπτεις τις πλευρές της!
Εκείνο που δε θα σου πρότεινα να επισκεφτείς είναι το πεδίο της μάχης του Waterloo. Εντάξει, δεν το μετάνιωσα που το είδα αλλά δε μου έκανε και καμιά εντύπωση... Αυτά από μένα, μαζί με την ευχή να περάσεις τέλεια στο Βέλγιο!
Αν το κατεβατό μου δεν πρέπει να είναι εδώ αλλά στο θέμα που έχεις ανοίξει για πληροφορίες σχετικά με το Βέλγιο, δεν ξέρω, mod είσαι, κάνε ό,τι νομίζεις!