• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο Βελγιο πριν τα Χριστουγεννα...

deka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
για δωσε ινφο για Βελγιο:bleh::haha:
ό,τι ψάχνετε θα το βρείτε στην "Αναζήτηση", κ. Moderator! :haha: :haha: :bleh:

Χωρίς πλάκα τώρα, δεν έχω να προτείνω κάτι παραπάνω απ' ό,τι έχει προταθεί από τόσους και τόσους στην παρέα μας: Επιβάλλεται να θαυμάσεις την υπέροχη Brugge (αν μπορείς μάλιστα να διανυκτερεύσεις εκεί - εγώ πήγα ημερίσια κι εννοείται δε μου έφτασε), την Ghent και την Antwerpen.
Για μένα οι Βρυξέλλες όμως ήταν η έκπληξη του ταξιδιού καθώς δεν περίμενα να με γοητεύσουν τόσο. Από τα σχόλια που ακούω κατά καιρούς, θεωρώ ότι είναι παρεξηγημένη πόλη. Έχει ενδιαφέροντα μουσεία, αρχιτεκτονικά διαμάντια να κάθεσαι να τα χαζεύεις, περιποιημένες πλατείες και πάρκα (όσα είδα), ατμοσφαιρικές μπυραρίες και γενικά είναι μια πόλη πολύπλευρη, όσο την περπατάς, τόσο ανακαλύπτεις τις πλευρές της!
Εκείνο που δε θα σου πρότεινα να επισκεφτείς είναι το πεδίο της μάχης του Waterloo. Εντάξει, δεν το μετάνιωσα που το είδα αλλά δε μου έκανε και καμιά εντύπωση... Αυτά από μένα, μαζί με την ευχή να περάσεις τέλεια στο Βέλγιο! :)
Αν το κατεβατό μου δεν πρέπει να είναι εδώ αλλά στο θέμα που έχεις ανοίξει για πληροφορίες σχετικά με το Βέλγιο, δεν ξέρω, mod είσαι, κάνε ό,τι νομίζεις!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
αυτό το θέμα εχει ανοιχτεί στις 9/9/12 γιατι εμφανίστηκε μόλις σήμερα στα αδιάβαστα μηνυματά μου?οταν ανοίγεται ενα καινουργιο θέμα δεν φαινεται αμέσως στα αδιάβαστα μηνύματα?εν τω μεταξυ μου ειχε κάνει και εντύπωση βλέποντας οτι η ελένη θα πάει βέλγιο οτι δεν ειχε ρωτήσει κάτι....και μου εμφανίστηκε σήμερα...

και ποιό ειναι το άλλο θέμα που λέει η deka?

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Κανενα τιπ για low budget σε Βρυξελλες - Μπρυζ -Γανδη;;;
φαγητο , γλυκο , ποτο , μπυρα η οτι αλλο;:D

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
θα επιμείνω παιδιά καθώς καίγομαι :D
ελπιζω να γραφω σε σωστο τοπικ και οι Βελγιώτες να συγκινηθούν..Έχω ξεζουμίσει το google search αλλά δεν μου αρέσουν αυτα που διαβάζω-δεν υπάρχει λεωφορείο για Brugge απο Βρυξελλες-μήπως έψαξε κανείς κάτω απο πέτρες κ ξέρει κάτι ώστε να φτάσω οικονομικά στη Μπρυζ εκτός απο το γυμνό μπουτάκι κ το ωτοστόπ :bleh:
Το τρένο που βρίσκω ειναι 27 ευρώ..........:hitme:

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
θα επιμείνω παιδιά καθώς καίγομαι :D
ελπιζω να γραφω σε σωστο τοπικ και οι Βελγιώτες να συγκινηθούν..Έχω ξεζουμίσει το google search αλλά δεν μου αρέσουν αυτα που διαβάζω-δεν υπάρχει λεωφορείο για Brugge απο Βρυξελλες-μήπως έψαξε κανείς κάτω απο πέτρες κ ξέρει κάτι ώστε να φτάσω οικονομικά στη Μπρυζ εκτός απο το γυμνό μπουτάκι κ το ωτοστόπ :bleh:
Το τρένο που βρίσκω ειναι 27 ευρώ..........:hitme:
Αν πας ΠΣΚ θα το πληρώσεις 13.50 (μισή τιμή) το εισιτήριο του τρένου. Λεωφορείο δεν ξέρω αν έχει.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
οκ ευχαριστώ για την προσπάθεια!
Θα με βοηθούσε πολύ να ξέρω αν η περιοχή στο gare centrale στις Βρυξέλλες είναι safe κατά τις 6 το πρωι;Τι μπορώ να κάνω μέχρι να ξημερώσει κανα διωρο δηλαδή?

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Ενας βρυξελιώτης βρε παιδιά να με διαφωτίσει?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Για τις ημερήσιες εκδρομές σας στο Βέλγιο τον Δεκέμβρη και τις γιορτές να έχετε υπόψη σας ότι υπάρχει το εισιτήριο Christmas Deal. Κοστίζει 9,90 μετ' επιστροφής (την ίδια μέρα), για οποιαδήποτε διαδρομή μεταξύ δυο βελγικών σταθμών. Ισχύει για τα σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου και κάθε μέρα από 22/12/12 έως 06/01/13. Το βρίσκεις online, από τους σταθμούς και τα τρένα.

NMBS/SNCB - Christmas Deal

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα