underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Εμένα πάντως η Αμβέρσα δεν μου άρεσε. Πολύ εμπορική, πολλές κιτς πλευρές, πολύ μυρωδιά υπονόμου.
Συμφωνώ..., Gent είναι για μονοήμερη.Η Γάνδη είναι κούκλα, μου άρεσε πολύ....αξίζει μια μονοήμερη...
Εμένα πάντως η Αμβέρσα δεν μου άρεσε. Πολύ εμπορική, πολλές κιτς πλευρές, πολύ μυρωδιά υπονόμου.
Παραμυθένιες φωτογραφίες.
Ναι πραγματι παραμυθενιες!Παραμυθένιες φωτογραφίες.
2 διανυκτερευσεις σε 2 πολεις που απεχουν ελαχιστα με το τρενο? σκετη ταλαιπωρια χωρις λογο.Εγώ θα έμενα σε αφιξη-αναχώριση Βρυξέλλες και ενδιάμεσα ένα βράδυ Μπριζ και ένα Γάνδη (η Γάνδη μου φάνηκε ελαφρώς ομορφότερη από την Μπριζ που έτσι κι αλλιώς είναι πανέμορφη! Οπότε καταλαβαίνεις!)
Ο βασικός μου προορισμός για ένα τριήμερο δεν θα είναι οι Βρυξέλλες, αλλά οι κοντινές μικρές πόλεις. Σκέφτομαι να αφήσω τις Βρυξέλλες για άλλο ταξίδι που θα έχω περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου. Στην περίπτωση που εξετάζω έχω μόνο ένα τριήμερο.Θα αφιέρωνα 2-3 μέρες Βρυξέλλες κ μια μονοήμερη στη Μπρυζ.Είπαμε οι Βρυξέλλες δεν είναι κ η πρωτεύουσα με τα περισσότερα αξιοθέατα, αλλά και λιγότερο από 2 μέρες δεν νομίζω ότι θα δεις κ πολλά,εκτός κι αν τρέχεις σαν τρελή για να τα προλάβεις.
Δε νομίζω πως είναι ταλαιπωρία ακριβώς επειδή είναι πολύ κοντά με το τρένο.. Και αξίζει να διανυκτερεύσεις σε αυτές τις πανέμορφες πόλεις. Στη Μπριζ έμεινα δύο βράδια ενώ στη Γάνδη έμεινα μέχρι αργά το απόγευμα και θα θελα πολύ να έχω κλείσει και να περάσω και εκεί ένα βράδυ. Για αυτό το πρότινα και στην elenara..2 διανυκτερευσεις σε 2 πολεις που απεχουν ελαχιστα με το τρενο? σκετη ταλαιπωρια χωρις λογο.
Διαφωνω. Η αποσταση ειναι ελαχιστη, τα δρομολογια των τρενων τακτικοτατα, κανονιζεις διανυκτερευση σε μια πολη και ζεις και τις δυο. Μενεις οσο αργα αντεχεις στη μια πολη και οταν ερθει η ωρα πας στην αλλη για υπνο. Να κουβαλας μπαγκαζια απο τη μια πολη στην αλλη και να συντονισεις το προγραμμα σου αναλογα με τις ωρες του check out - check in του καθε ξενοδοχειου μπορει να σου κοστισει ωρες ασκοπης περιπλανησης.Δε νομίζω πως είναι ταλαιπωρία ακριβώς επειδή είναι πολύ κοντά με το τρένο.. Και αξίζει να διανυκτερεύσεις σε αυτές τις πανέμορφες πόλεις. Στη Μπριζ έμεινα δύο βράδια ενώ στη Γάνδη έμεινα μέχρι αργά το απόγευμα και θα θελα πολύ να έχω κλείσει και να περάσω και εκεί ένα βράδυ. Για αυτό το πρότινα και στην elenara..