anny
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιστρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- γύρος του κόσμου
Λίγα για το Επιτόκιο. Αλλά εσείς είστε μικρά και δεν προλάβατε τις καλές εποχές του.Γεια σου ρε Κλεο clubber !
Δηλαδη σαρεσε περισσότερο το Επιτόκιο ;
Λίγα για το Επιτόκιο. Αλλά εσείς είστε μικρά και δεν προλάβατε τις καλές εποχές του.Γεια σου ρε Κλεο clubber !
Δηλαδη σαρεσε περισσότερο το Επιτόκιο ;
Ίσα , ίσα το αγαπάμε το Επιτόκιο !! Παίζει και Morrissey !!Λίγα για το Επιτόκιο. Αλλά εσείς είστε μικρά και δεν προλάβατε τις καλές εποχές του.
Καλα αν παιζει morrissey να παμε,μην χασουμε.Ίσα , ίσα το αγαπάμε το Επιτόκιο !! Παίζει και Morrissey !!
Το επισκεπτόμαστε συχνά πυκνά !
Εσυ ακούς αυτούς που γκαριζουν και είναι ξεμαλιασμενοιΚαλα αν παιζει morrissey να παμε,μην χασουμε.
Να ροκαρουμε βρε αδερφε!
Ειναι στο δρομο που κατηφοριζει προς το γηπεδο του Πανιωνιου.εγω αυτο το επιτοκιο δε το ξερω...για δωστε φωτα να μαθουμε και οι νεωτεροι...
Μέτρια πολυ μέτρια .... Την πρωτη φορα μου άρεσε , τη δεύτερη δε μου άρεσε τίποτα !Να ρωτήσω κάτι άσχετο ρε παιδιά...στην Κάπαρη στα Πετράλωνα έχει πάει κανείς; λέει τίποτα; Κανένα καλός μέρος με κήπο για τις ζέστες που να έχει και λίγο ευφάνταστο μενού ξέρουμε; όχι τίποτα γκουρμεδιές αλλά να μη έχει και μπριζόλα μόνο....
Πήγαινε βρε παιδι μου στη Καπαρη να μας πεις τη γνώμη σουΤώρα με μπερδέψατε γιατί και με τις 2 συμφωνώ πολλές φορές σε θέματα φαγητού...:roll::roll::roll:
Το Ρακάκι είναι ωραίο αλλά για καλοκαίρι είναι τόσο μικρό που με πιάνει στεναχώρια...άσε που κάποιες φορές μου φαίνεται ακριβό για αυτό που προσφέρει...έχει όμως φοβερή ρακί.