underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Συγγνώμη Krazykat αλλά το Χαλάνδρι δεν ήταν ποτέ δήθεν! Πάντα οι Χαλανδριώτες θεωρούμασταν οι alternative των ΒΠ.Τώρα, για να προτείνω κι εγώ κάτι, αν και όχι τόσο κεντρικά, ρίξτε μια ματιά στα καινούρια στέκια του Χαλανδρίου (εκεί έμενα πριν με φάνε τα ξένα). Πολύ μα πολύ αξιόλογα κοκτέιλ έχει το Speakeasy που είναι γενικά και ευχάριστος χώρος με σοβαρούς επαγγελματίες (Ατάκα ιδιοκτήτη σε μπάρμπαν που έκοβε κάποια πρασινάδα στραβά: "Αυτό αγόρι μου να το βάλεις στη σαλάτα σου! Εγώ στο μαγαζί μου αυτό το πράγμα μέσα σε κοκτέιλ δεν το σερβίρω!"). Μετά καλή πρέπει να είναι η Κόκκινη Σβούρα (αλλά δεν την έχω δοκιμάσει, πάντως οι φίλοι δηλώνουν ευχαριστημένοι), ωραίο είναι το Used, εμένα μου αρέσει πολύ ο Σπόρος ενώ θραύση - λένε - κάνει η Μαϊμού. Όλα αυτά είναι μαγαζάκια της τελευταίας διετίας. Το Χαλάνδρι επιτέλους ψιλοξεφεύγει από τη δηθενιά που το έδερνε και κλείνει το μάτι σε πιο εναλλακτικούς χώρους. Μια δοκιμή θα σας πείσει
Από όσα ανέφερες πηγαίνω συχνά Σπόρο, Used και Κόκκινη Σβούρα. Ο Σπόρος έχει απίστευτα κοκτέιλ στα 7.5 euros (δοκιμάστε το Irene's Playground και θα με θυμηθείτε), το Used ευχάριστο και χαλαρό, αλλά λίγο υπερτιμημένο (επίσης Σάββατο βράδυ να αποφεύγεται, πολύ Λύκειο βρε παιδί μου! ). Η Κόκκινη Σβούρα έχει ένα λιτό και ταυτόχρονα artistic στυλάκι, ενδιαφέρουσα wine-list και κόσμο 25-40! Μερικές φορές μπορείτε να πετύχετε και lives! Ενδιαφέρουσα επιλογή και το Zoo στο Κάτω Χαλάνδρι στους τόνους του ξύλου, με καλή ροκ μουσική και κόσμο από 15 ως 65!