Ισπανία Βαρκελώνη - διαμονή

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Δεν ξερω εαν θα σου αρεσει και σε τι φαση ειστε αλλα ειχα παει 6-7 χρονια πριν ,πιο φοιτητης που ημουν στην φαση που εμενα και σε hostel.
Αλλα hostel ομως πεντακαθαρο και υπερμοντερνο ,με δικο μας δωματιο,μπανιο δικλινο,τρικλινο δωματιο (οχι με αλλους 10 πχ) ,σαν να μενεις δηλαδη σε δωματιο ξενοδοχειου.Yeah hostel λεγοταν.
Οποτε εαν θες ξενοδοχειο δεν ξερω καποιο αλλο θα σου πουν και αλλα μελη.

juliasss

Member
Δεν ξερω εαν θα σου αρεσει και σε τι φαση ειστε αλλα ειχα παει 6-7 χρονια πριν ,πιο φοιτητης που ημουν στην φαση που εμενα και σε hostel.
Αλλα hostel ομως πεντακαθαρο και υπερμοντερνο ,με δικο μας δωματιο,μπανιο δικλινο,τρικλινο δωματιο (οχι με αλλους 10 πχ) ,σαν να μενεις δηλαδη σε δωματιο ξενοδοχειου.Yeah hostel λεγοταν.
Οποτε εαν θες ξενοδοχειο δεν ξερω καποιο αλλο θα σου πουν και αλλα μελη.
οχι δεν μου αρεσει αυτο του στυλ

Room Mate Pau ???το γνωρίζει κάποιος ?

Last edited by a moderator:

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Έχω δυσκολευτεί να βρω διαμονή για Βαρκελώνη τον Ιούλιο. Βρήκα μόλις ένα ξενοδοχείο που μου αρέσει αρκετά , αλλά χωρίς δωρεάν ακύρωση. Θα το κλείνατε?? ( Με aegean οι πτήσεις)

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Έχω δυσκολευτεί να βρω διαμονή για Βαρκελώνη τον Ιούλιο. Βρήκα μόλις ένα ξενοδοχείο που μου αρέσει αρκετά , αλλά χωρίς δωρεάν ακύρωση. Θα το κλείνατε?? ( Με aegean οι πτήσεις)
Δεν λες ούτε το budget σου, ούτε σε ποια περιοχή το βρήκες, ούτε πόσες μέρες θα πας.

Last edited by a moderator:

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Το Park Guell και την Sagrada Familia θα τα βάλατε σε ξεχωριστή ημέρα. Να έχετε κάνει κράτηση ηλεκτρονικά μέρες πριν.

Απο το αεροδρόμιο εμείς πήραμε ταξί και μας στοίχισε 34€. Αν το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα, παίρνεις ταξί. Αν πάλι δεν θέλεις ταξί, το Aerobus είναι η λύση σου. Επίσης, βολεύει το Α1 όπου σε αφήνει 8 λεπτά μακριά από ξενοδοχείο με τα πόδια.

Δεν λες ούτε το budget σου, ούτε σε ποια περιοχή το βρήκες, ούτε πόσες μέρες θα πας.
Το budget και η περιοχή δεν κολλάνε κάπου! Δεν θέλω άποψη για το ξενοδοχείο..Η ερώτηση μου σχετίζεται με την δωρεάν ακύρωση. Το ξενοδοχείο μου αρέσει η δωρεάν ακύρωση που δεν έχει με κωλύει.

Georgie

Member
Το budget και η περιοχή δεν κολλάνε κάπου! Δεν θέλω άποψη για το ξενοδοχείο..Η ερώτηση μου σχετίζεται με την δωρεάν ακύρωση. Το ξενοδοχείο μου αρέσει η δωρεάν ακύρωση που δεν έχει με κωλύει.
Εννοείται δε κλείνεις χωρίς δωρεάν ακύρωση

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Φυσικά και κολλάνε ώστε να σε βοηθήσουμε να βρεις ξενοδοχείο. Το αν θα κλείσεις ξενοδοχείο χωρίς δωρεάν ακύρωση, είναι δική σου επιλογή και μόνο. Εγώ δεν θα έκλεινα ποτέ.

Georgie

Member
Εν το μεταξύ αν κατάλαβα καλά για τον Ιούλιο του 25 ενδιαφέρεστε?
Νομίζω είναι αρκετά νωρίς για να κλείσετε από τώρα.
Δε παίρνεις καλύτερη τιμή τόσο νωρίς.
Ξεκινήστε την αναζήτηση τουλάχιστον 2 μήνες πριν με δωρεάν ακύρωση πάντα

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Φυσικά και κολλάνε ώστε να σε βοηθήσουμε να βρεις ξενοδοχείο. Το αν θα κλείσεις ξενοδοχείο χωρίς δωρεάν ακύρωση, είναι δική σου επιλογή και μόνο. Εγώ δεν θα έκλεινα ποτέ.
Δεν ζητάω βοήθεια για ξενοδοχείο ! Στο δωρεάν ακύρωση που μου απαντάς , με καλυψες πλήρως!!

Εν το μεταξύ αν κατάλαβα καλά για τον Ιούλιο του 25 ενδιαφέρεστε?
Νομίζω είναι αρκετά νωρίς για να κλείσετε από τώρα.
Δε παίρνεις καλύτερη τιμή τόσο νωρίς.
Ξεκινήστε την αναζήτηση τουλάχιστον 2 μήνες πριν με δωρεάν ακύρωση πάντα
Ναι ναι για το 2025. Πίστευα ότι όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο.. έχω κλείσει ήδη σε ένα με δωρεάν ακύρωση αλλά δεν με τρελαινει! Οπότε θα περιμένω! Ευχαριστώ για την απάντηση!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.737
Μέλη
39.471
Νεότερο μέλος
syphonen

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom