• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Βαρκελώνη - διαμονή

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
670 ευρω με πρωινο ...τελικα για 5 μερες στο προτεινομενο ξενοδοχειο 2 αστερων....μηπως τελικα η Βαρκλωνη ειναι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΙΜΗΝΗ πολη ...μου φαινεται θα κοιταξω εκτος πολης σε κανενα καταλυμα και θα προσερχομαι καθημερινα για τα ενδιαφεροντα και σημαντικα γεγονοτα που διαδραμιτζονται
Μπορείς να κάνεις αναζήτηση στην περιοχή που σε ενδιαφερει με φιλτρα στο booking (περιοχή και budget).
Επίσης μπορείς να διαβάσεις όλο το θέμα και να πάρεις ιδέες αλλά να έχεις αίσθηση και των τιμών που παίζουν.
Υπερεκτιμημένη επειδή το ξενοδοχείο που σου προτειναν είναι ακριβο δε ξέρω πως προκυπτει.Οτι είναι σχετικά ακριβή είναι, αλλά με ψάξιμο έχει επιλογές.

socratis

Member
Γεια σας, να πω κι εγώ ότι προ 2 ετών έμεινα στο Onix Rambla 3 αστέρων με 100 περίπου τη βραδυά με πρωινό και έμεινα πολύ ευχαριστημένος, είναι στο πάνω μέρος της Καταλούνια πολύ κοντά στη Ράμπλα όπου πας με τα πόδια.

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Γεια σας, να πω κι εγώ ότι προ 2 ετών έμεινα στο Onix Rambla 3 αστέρων με 100 περίπου τη βραδυά με πρωινό και έμεινα πολύ ευχαριστημένος, είναι στο πάνω μέρος της Καταλούνια πολύ κοντά στη Ράμπλα όπου πας με τα πόδια.

NH Barcelona Diagonal Center

https://www.booking.com/searchresul...ting-criteo&utm_term=hotel-336780&#map_closed

375 ευρω για 5 νυχτες με δωρεαν ακυρωτικα και πρωινο...αν η περιοχη ειναι καλη ...τοτε μαλον θα κλεισω αυτο..αν εχετε μια αποψη!!

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
NH Barcelona Diagonal Center
https://www.booking.com/searchresul...ting-criteo&utm_term=hotel-336780&#map_closed

375 ευρω για 5 νυχτες με δωρεαν ακυρωτικα και πρωινο...αν η περιοχη ειναι καλη ...τοτε μαλον θα κλεισω αυτο..αν εχετε μια αποψη!!
Σίγουρα δεν είναι τοσο κεντρική περιοχή.Αν είναι να πηγαίνεις κάθε μέρα στην περιοχή της Αψίδας νομίζω είναι αρκετά καλα. Έχει σχετικά κοντά γραμμή μέτρο (γραμμή L4). Προς τα εκεί υπάρχει και το Travelodge Poblenou https://www.travelodge.es/hotel-en-poblenou-barcelona/ που είναι οικονομικό και το είχα και εγώ στις επιλογές μου

panpan

Member
Τελείως αδιάφορη περιοχή,κοντά μετρό,κοντά ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ,καλό ξενοδοχείο.
Δεν ξέρω αν καλύπτεσαι.Σε 10 λεπτά είσαι κέντρο με το μετρό.

galoz

Member
Προγραμματίσαμε οικογενειακό ταξίδι για Βαρκελώνη για τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.Μετά από αρκετό ψάξιμο και διάβασμα βλέπω ότι τα family room είναι δυσεύρετα ,τουλάχιστον στο κέντρο και αυτά που βρίσκω πανάκριβα.Να μη σας κουράζω κατέληξα μάλλον σε ένα διαμέρισμα μέσω Airbnb δίπλα στην πλατεία Vila de Gràcia Square ή Plaça de Oriente .Πώς το βλέπετε;

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Προγραμματίσαμε οικογενειακό ταξίδι για Βαρκελώνη για τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.Μετά από αρκετό ψάξιμο και διάβασμα βλέπω ότι τα family room είναι δυσεύρετα ,τουλάχιστον στο κέντρο και αυτά που βρίσκω πανάκριβα.Να μη σας κουράζω κατέληξα μάλλον σε ένα διαμέρισμα μέσω Airbnb δίπλα στην πλατεία Vila de Gràcia Square ή Plaça de Oriente .Πώς το βλέπετε;
Αν είναι αυτή που βλέπω στη περιοχή Gracia είναι η αγαπημενη μου περιοχή.
Έχει μέτρο σχετικά κοντά,η περιοχή έχει μεγάλες πλατείες, πολλά μαγαζιά και πολλές επιλογές για φαγητό. Ζωντανη περιοχή, αλλά με ωραίο τρόπο νομίζω. Μίγμα ντόπιων και τουριστών. Νεολαία να τρώει πίτσα στις πλατείες και γιαγιάδες με παιδιά να παιζουν

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Όντως εμένα μου την έβγαζε πιο ψηλά κοντά στη στάση Fontana.
Η diagonal πρέπει να είναι πιο κοντά γύρω στο δεκάλεπτο.
Επίσης άνετα κατεβαίνετε με τα πόδια προς κέντρο από Passeig de Gracia. Βέβαια αν έχεις παιδιά μαζί δε ξέρω πως είναι.
Πάντως νομίζω και τα λεωφορεία στη Βαρκελώνη είναι βολικά και έχουν κοινό εισιτήριο με μέτρο. Με μια πρόχειρη ματιά βλέπω ότι περνάνε λεωφορεία από την επέκταση της Passeig de Gracia που καταλήγουν κεντρικά.
Από την άλλη όπως λέει συχνά και ο panpan τα πράγματα έχουν ξεφύγει στη Βαρκελώνη,οπότε οι επιλογές στενεύουν.
Πάντως νομίζω ότι η περιοχή είναι εξαιρετική.Σιγουρα θα έχεις επιλογές για απόγευμα/βράδυ αν δε θες να μετακινηθεί αλλου.

Last edited:

galoz

Member
Τα παιδιά είναι 13 και 15. Βλεπω ότι εχει στάση ακριβώς μπροστά στο σπίτι το λεωφορείο 39 Torrent de l'Olla - Penedès.Ελπίζω να βολεύει για κέντρο και να έχει συχνά δρομολόγια.

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Τα παιδιά είναι 13 και 15. Βλεπω ότι εχει στάση ακριβώς μπροστά στο σπίτι το λεωφορείο 39 Torrent de l'Olla - Penedès.Ελπίζω να βολεύει για κέντρο και να έχει συχνά δρομολόγια.
https://www.tmb.cat/en/barcelona/buses/-/lineabus/39
Επικοινωνεί με μέτρο και σίγουρα πάει κεντρικά (αν θεωρήσουμε κεντρο τη placa catalunya).Τερματίζει placa urquinaona δίπλα στη Placa Catalunya
Καλή ηλικία νομίζω πάντως.
10 λεπτά μέχρι μέτρο το έχουνε πιστεύω,οπότε μια χαρά.

Last edited:

galoz

Member
https://www.tmb.cat/en/barcelona/buses/-/lineabus/39
Επικοινωνεί με μέτρο και σίγουρα πάει κεντρικά (αν θεωρήσουμε κεντρο τη placa catalunya).Τερματίζει placa urquinaona δίπλα στη Placa Catalunya
Καλή ηλικία νομίζω πάντως.
10 λεπτά μέχρι μέτρο το έχουνε πιστεύω,οπότε μια χαρά.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και το ενδιαφέρον.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom