• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Βαρκελώνη - διαμονή

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Συγνώμη για να κλείσω ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη θέλει υποχρεωτικά να έχω πιστωτική κάρτα ;; Εγώ έχω μόνο χρεωστική ..
Αν το κλείνεις μέσω booking κάθε ξενοδοχείο λέει τι δεχεται. Σε μερικά δεν αρκεί χρεωστικη.Βλεπω ότι έχει πλέον και φίλτρο για επιλογή πληρωμής μέσω paypal
Σχετικό θέμα (διαβασε απο το τελοε και πισω htpp://www.travelstories.gr/community/threads/Κράτηση-στο-booking-com-με-χρεωστική-visa.15416/page-18

Last edited:

el_kouve

Member
Επιτέλους!! Αμήν !! Έκλεισα μέσω PayPal στο Next to hotel οδός Rosselló , απόσταση 15ο μέτρα από μετρό Diagonal κ 50 μέτρα από τη passeig de Gracia .. καλή επιλογή ;; Από αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ο πιο γρήγορος τρόπος να φτάσω ποιος είναι ;;;ευχαριστώ

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Επιτέλους!! Αμήν !! Έκλεισα μέσω PayPal στο Next to hotel οδός Rosselló , απόσταση 15ο μέτρα από μετρό Diagonal κ 50 μέτρα από τη passeig de Gracia .. καλή επιλογή ;; Από αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ο πιο γρήγορος τρόπος να φτάσω ποιος είναι ;;;ευχαριστώ
Αν εξαιρέσεις το ταξί http://hotelnextto.com/location/

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία

el_kouve

Member
Ευχαριστώ για τους χάρτες .. βρήκα ότι παίρνω από αεροδρόμιο γραμμή πορτοκαλί κ κατεβαίνω στη collblanc .. εκεί αλλάζω γραμμή κ παίρνω τη μπλε γραμμή όπου σε 6 στάσεις θα βρίσκομαι στη Diagonal

PoppyTh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βορεια Αφρικη
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Μου αρεσει αυτη η περιοχη. Εμεις ειχαμε μεινει στην carrer del Bruc. Ανετα πας περπατώντας να στην casa mila και casa Battlo. Το ιδιο ισχυει και για τη Sagrada familia. Εμεις το κοψαμε με το ποδι και απο τη Ramblas ως το ξενοδοχειο. Αν δεν εχεις πρωινο στο ξενοδοχειο υπάρχει κοντα ο φουρνος, Balaurd που μπορεις να καθισεις (νομιζω μετα τις 9 γιατι μεχρι εκεινη την.ωρα εξυπηρετουνται οι πελατες του ξενοδοχείου που συστεγαζεται) και θα βρεις οτι τραβαει η ορεξη σου. Και να μην ξεχασω να σου προτείνω την cerveceria Catalana που μου υπεδειξε η φοβερή μας ξενοδοχος. Ντοπιοι και απιστευτα ταπας. Οσον αφορα τις μετακινησεις, το μετρο εξυπηρετει τα παντα. Ειναι ευκολη πολη. Περπατησε την πολυ να την μαθεις. Καλη σας διαμονη. Θα περασετε πολυ ομορφα

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Λαμπρά!!!Στην πιο δύσκολη περίοδο της πόλης.Μέχρι και τα παγκάκια στα πάρκα θα είναι γεμάτα.
Ψάξτε για κάποιο διαμέρισμα κοντά στο Μπάτζετ σας και ας μην είναι κεντρικό,αρκεί να έχει κοντά στάση Μετρό.
Αγαπητε panpan, σκοπευω να επισκεφτω για πρωτη φορα 5 ημερες με την φίλη μου την πόλη για να συμμετάσχω σε ενα θλητικο γεγονος τις ημερες που γιορταζει ο Αγιος Ευλαλιας Προστατης της πολης μεσα Φλεβαρη. Καθοδήγησε με αν θες για τις θερμοκρασιες εκεινη την εποχη και επισης αν μπορω να βρω ενα σχετικα καλο ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην περιοχη της Αψίδας και του παρκου που γειτνιαζει με σκοπο την συμμετοχή μου στην δρασηριοτητα τις μισες μερες και ξεναγηση στα βασικα της Υπολοιπες ....Σε ευχαριστω πολυ!

Υ.Γ. μου εχουν προτεινει ηδη αυτο......https://www.motel-one.com/en/hotels/barcelona/hotel-barcelona-ciutadella/ αλλα θεωρω οτι για Φεβρουαριο 5 νυχτες στα 560 ευρω με πρωινο ειναι αρκετα χρηματα

panpan

Member
που γιορταζει ο Αγιος Ευλαλιας
Κατ'αρχάς είναι η αγία Ευλαλία.Φεβρουάριο έχουμε συνήθως 15-18 βαθμούς,αλλά αυτό δεν είναι δεδομένο.
Τώρα,αν είναι κάποιο αθλητικό γεγονός και θα έρθουν αρκετοί επισκέπτες είναι λογικό οι τιμές
να ξεφύγουν,άσε που έχουν ξεφύγει και χωρίς να υπάρχει κάποιο γεγονός.
Η δήμαρχος δεν δίνει νέες άδειες για ξενοδοχεία,με αποτέλεσμα η ζήτηση να ανεβάζει τις τιμές.
Θέλει ψάξιμο.

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Κατ'αρχάς είναι η αγία Ευλαλία.Φεβρουάριο έχουμε συνήθως 15-18 βαθμούς,αλλά αυτό δεν είναι δεδομένο.
Τώρα,αν είναι κάποιο αθλητικό γεγονός και θα έρθουν αρκετοί επισκέπτες είναι λογικό οι τιμές
να ξεφύγουν,άσε που έχουν ξεφύγει και χωρίς να υπάρχει κάποιο γεγονός.
Η δήμαρχος δεν δίνει νέες άδειες για ξενοδοχεία,με αποτέλεσμα η ζήτηση να ανεβάζει τις τιμές.
Θέλει ψάξιμο.
670 ευρω με πρωινο ...τελικα για 5 μερες στο προτεινομενο ξενοδοχειο 2 αστερων....μηπως τελικα η Βαρκλωνη ειναι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΙΜΗΝΗ πολη ...μου φαινεται θα κοιταξω εκτος πολης σε κανενα καταλυμα και θα προσερχομαι καθημερινα για τα ενδιαφεροντα και σημαντικα γεγονοτα που διαδραμιτζονται

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom