Αν το κλείνεις μέσω booking κάθε ξενοδοχείο λέει τι δεχεται. Σε μερικά δεν αρκεί χρεωστικη.Βλεπω ότι έχει πλέον και φίλτρο για επιλογή πληρωμής μέσω paypalΣυγνώμη για να κλείσω ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη θέλει υποχρεωτικά να έχω πιστωτική κάρτα ;; Εγώ έχω μόνο χρεωστική ..
O πιο γρήγορος είναι το ταξί.Υπολόγιζε κανένα 30αρι.Από αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ο πιο γρήγορος τρόπος να φτάσω ποιος είναι
Αν εξαιρέσεις το ταξί http://hotelnextto.com/location/Επιτέλους!! Αμήν !! Έκλεισα μέσω PayPal στο Next to hotel οδός Rosselló , απόσταση 15ο μέτρα από μετρό Diagonal κ 50 μέτρα από τη passeig de Gracia .. καλή επιλογή ;; Από αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ο πιο γρήγορος τρόπος να φτάσω ποιος είναι ;;;ευχαριστώ
http://www.aerobusbcn.com/en/lines30€ είναι πολλά .. υπάρχει γραμμή από το αεροδρόμιο απευθείας στο σταθμό diagonal ??
Αγαπητε panpan, σκοπευω να επισκεφτω για πρωτη φορα 5 ημερες με την φίλη μου την πόλη για να συμμετάσχω σε ενα θλητικο γεγονος τις ημερες που γιορταζει ο Αγιος Ευλαλιας Προστατης της πολης μεσα Φλεβαρη. Καθοδήγησε με αν θες για τις θερμοκρασιες εκεινη την εποχη και επισης αν μπορω να βρω ενα σχετικα καλο ξενοδοχειο σε καλη τιμη στην περιοχη της Αψίδας και του παρκου που γειτνιαζει με σκοπο την συμμετοχή μου στην δρασηριοτητα τις μισες μερες και ξεναγηση στα βασικα της Υπολοιπες ....Σε ευχαριστω πολυ!Λαμπρά!!!Στην πιο δύσκολη περίοδο της πόλης.Μέχρι και τα παγκάκια στα πάρκα θα είναι γεμάτα.
Ψάξτε για κάποιο διαμέρισμα κοντά στο Μπάτζετ σας και ας μην είναι κεντρικό,αρκεί να έχει κοντά στάση Μετρό.
Κατ'αρχάς είναι η αγία Ευλαλία.Φεβρουάριο έχουμε συνήθως 15-18 βαθμούς,αλλά αυτό δεν είναι δεδομένο.που γιορταζει ο Αγιος Ευλαλιας
670 ευρω με πρωινο ...τελικα για 5 μερες στο προτεινομενο ξενοδοχειο 2 αστερων....μηπως τελικα η Βαρκλωνη ειναι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΙΜΗΝΗ πολη ...μου φαινεται θα κοιταξω εκτος πολης σε κανενα καταλυμα και θα προσερχομαι καθημερινα για τα ενδιαφεροντα και σημαντικα γεγονοτα που διαδραμιτζονταιΚατ'αρχάς είναι η αγία Ευλαλία.Φεβρουάριο έχουμε συνήθως 15-18 βαθμούς,αλλά αυτό δεν είναι δεδομένο.
Τώρα,αν είναι κάποιο αθλητικό γεγονός και θα έρθουν αρκετοί επισκέπτες είναι λογικό οι τιμές
να ξεφύγουν,άσε που έχουν ξεφύγει και χωρίς να υπάρχει κάποιο γεγονός.
Η δήμαρχος δεν δίνει νέες άδειες για ξενοδοχεία,με αποτέλεσμα η ζήτηση να ανεβάζει τις τιμές.
Θέλει ψάξιμο.