Giorgosk14
Member
Για ΣεπτέμβρηΓια τι εποχή έκλεισες;
Σε ποιες περιοχές μπορώ να κοιτάξω;Μήπως είναι λίγο ακριβό για την περιοχή του και αυτά που προσφέρει; Νομίζω μπορείς να βρείς απείρως καλυτερα, φθηνότερα και σε καλύτερη περιοχή...
http://www.booking.com/Share-hKHxqOΔεν έχω άποψη (άπειροι χώροι διαμονής στη Βαρκελώνη). Αν έχει δίπλα στάση μετρό είσαι τέλεια.
Πάντως και το ξενοδοχείο στην ίδια απόσταση από το κέντρο μου φαίνεται και κοντά σε σταθμό (2-3 στάσεις από κέντρο). Γενικά μη σε φοβίζουν τόσο οι αποστάσεις. Ειναι μεγάλη πόλη αλλά με πολύ καλή συγκοινωνία. Μη φοβηθείς να βλέπεις και πιο έξω, αν έχεις θέμα οικονομικό.
Το El Born είναι ζωντανή περιοχή και με αρκετές επιλογές για διασκέδαση. Τώρα για θέμα ασφάλειας δε ξέρω τι εννοείς. Μπες στο κοπο να διαβάσεις τις ταξιδιωτικές ιστορίες στο φόρουμ και δεν πρόκειται να βρεις κάποιο θέμα ανασφάλειας (πέρα από τα κλασσικά πορτοφολαδες κτλ).
Αν θες βάλε λινκ να δούμε το δωμάτιο (Deco ...) γιατί μου το βγάζει σε άλλη περιοχή και οχι El Born (μου το βγάζει στην περιοχή Sants-Montjuic και όχι El Born)
Αυτό είναι