panpan
Member
Ναι έχω πάει αρκετές φορές. Αν διαλέξεις το ξενοδοχείο 2 (Itaca), δίπλα του είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός που σε πάει στο Πορτ Αβεντούρα. Είναι περίπου 100 χιλιόμετρα.
Ειχα μεινει στο Barcelona appartments Muntaner. Τσεκαρε το. Ειναι πολυ κεντρικαΚαλησπέρα,
Ψάχνω κατάλυμα για 5 άτομα (3 παιδιά) κάπου κεντρικά ώστε να μπορούμε να κυκλοφορούμε με τα πόδια. Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι αξιοπρεπές οπότε αναγκαστικά θα πάω σε λύση Airbnb.
Η περιοχή Poblenou, είναι καλή επιλογή ?
Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω αν και άρχισα να γλυκοκοιτάζω και κάποια ξενοδοχεία λίγο πιο έξω που έχουν ανέσεις και είναι στο budget που έχω και νομίζω θα μου βγει το ίδιο αν προσθέσω τα μεταφορικά 2 φορές την ημέρα.Ειχα μεινει στο Barcelona appartments Muntaner. Τσεκαρε το. Ειναι πολυ κεντρικα
Done!Αξιοπρεπέστατο ξενοδοχείο,κεντρικότατο. Μ΄αυτήν την τιμή το κλείνεις.
Είναι δίπλα το λιμάνι.Επομένως γεμάτο αστυνομία, λιμεναρχείο κλπ Να ζητήσετε δωμάτιο με θέα την θάλασσα..η περιοχή είναι safe?
Αυτό.cabify
Κατατοπιστικοτατος!…μου αρεσει το Orleans γιατί είναι δίπλα στο πάρκο, από την άλλη το LIoret όντως είναι σε κεντρικό σημείο με μέτρο στα 50m και τα λεωφορεία από και προς αεροδρομιο πολύ κοντά.1)Το Lloret κεντρικότατο αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.
2) σε καλή θέση. Έχω ακούσει καλά λόγια.
3)Το Ayre πολύ καλό αλλά ξεφύγαμε από το κέντρο.
Τα άλλα που έβαλες είναι ίδια με το 2.