• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Βαρκελώνη - διαμονή

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Καλημέρα σας! Πρόκειται να επισκεφτώ τη Βαρκελώνη τέλη Ιουλίου με τη γυναίκα μου και την κόρη μας. Οι τιμές ξενοδοχείων στα ύψη, οκ τα ξέρετε, το άφησα κι εγώ αρκετά, anyway.... Βρίσκω πάνω κάτω στα ίδια τα εξής 1)Hotel Concordia, 2)Hostal Martina και 3)Forget me not plus . Ποιο να προτιμήσω; Έχει κάποιος μείνει κι έχει σχετική εμπειρία; Ο Παναγιώτης με τις πολύτιμες γνώσεις του τι θα με συμβούλευε; Θέλω κάτι να είναι σχετικά κεντρικό, ώστε να μην εξαρτιόμαστε συνεχώς από ΜΜΜ για την κάθε βόλτα, να έχει και καλές συνδέσεις συγκοινωνιών για τα υπόλοιπα... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Εγώ, με βάση τη περιοχή και τις κριτικές, θα διάλεγα το τρίτο δαγκωτό (Forget me not plus). Είναι σε πολύ καλή περιοχή κι έχει όλα αυτά που ζητάς πιστεύω

Υ.Γ. Έχω πάει δύο φορές Βαρκελώνη, τη τελευταία φορά τέλη Μαρτίου και έχω σχετικά πρόσφατες τις εντυπώσεις. Αλλά ας πει και κάποιος άλλος φυσικά

Επόμενο Ταξίδι
το ψάχνω...
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!
Εγώ, με βάση τη περιοχή και τις κριτικές, θα διάλεγα το τρίτο δαγκωτό (Forget me not plus). Είναι σε πολύ καλή περιοχή κι έχει όλα αυτά που ζητάς πιστεύω

Υ.Γ. Έχω πάει δύο φορές Βαρκελώνη, τη τελευταία φορά τέλη Μαρτίου και έχω σχετικά πρόσφατες τις εντυπώσεις. Αλλά ας πει και κάποιος άλλος φυσικά
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση! Μια που τα έχεις πρόσφατα (και εις διπλούν) έχεις κάποια tips για το εν λόγω ταξίδι; Έχω αρχίσει να διαβάζω τα αρχεία και υπάρχει τόσο υλικό! Πρώτη φορά πάω Βαρκελώνη.

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση! Μια που τα έχεις πρόσφατα (και εις διπλούν) έχεις κάποια tips για το εν λόγω ταξίδι; Έχω αρχίσει να διαβάζω τα αρχεία και υπάρχει τόσο υλικό! Πρώτη φορά πάω Βαρκελώνη.
Τα πάντα όλα εδώ https://www.travelstories.gr/community/forums/Βαρκελωνόπληκτοι.107/.
Όρεξη να έχεις για διάβασμα!

panpan

Member
Καλημέρα σας! Πρόκειται να επισκεφτώ τη Βαρκελώνη τέλη Ιουλίου με τη γυναίκα μου και την κόρη μας. Οι τιμές ξενοδοχείων στα ύψη, οκ τα ξέρετε, το άφησα κι εγώ αρκετά, anyway.... Βρίσκω πάνω κάτω στα ίδια τα εξής 1)Hotel Concordia, 2)Hostal Martina και 3)Forget me not plus. Ποιο να προτιμήσω; Έχει κάποιος μείνει κι έχει σχετική εμπειρία; Ο Παναγιώτης με τις πολύτιμες γνώσεις του τι θα με συμβούλευε; Θέλω κάτι να είναι σχετικά κεντρικό, ώστε να μην εξαρτιόμαστε συνεχώς από ΜΜΜ για την κάθε βόλτα, να έχει και καλές συνδέσεις συγκοινωνιών για τα υπόλοιπα... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Φίλτατε,είμαι εκτός Βαρκελώνης.Επιστρέφω αργά το βράδυ και θα σου απαντήσω.

panpan

Member
1)Hotel Concordia, 2)Hostal Martina και 3)Forget me not plus.
1)Καλό ,σε αρκετά καλή θέση ,δίπλα στην παλιά πόλη.
2)Δεν έχω ιδέα γι αυτό
3)Έχω θετική άποψη ,σε αρκετά καλή θέση.
Όποιο σε βολεύει οικονομικά κλείσε το γιατί οι τιμές φεύγουν ψηλά κάθε μέρα.

Επόμενο Ταξίδι
το ψάχνω...
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!
2)Δεν έχω ιδέα γι αυτό
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ
2)Δεν έχω ιδέα γι αυτό
Σε ευχαριστώ πολύ

Left777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα στην παρέα!

Κλείσαμε κι εμείς για Νοεμβριο 5 μέρες Βαρκελώνη λόγω πολύ καλών τιμών στις πτήσεις και ψάχνουμε ξενοδοχείο. Γενικά αυτό που ψάχνουμε είναι κάτι κοντά σε μετρό και σχετικά κεντρικά στην πολη και φυσικά οικονομικό όσο γίνεται. Βρήκαμε τα εξής:

1) ibis barcelona pza glories 22
2) hotel paral-lel
3) hotel bestprice gracia
4) hotel catalonia castellnou

Με σειρά προτίμησης είναι αυτά καθώς τα 2 τελευταία δεν είναι τόσο κεντρικα.

Θα ήθελα τη γνώμη σας αν υπάρχει κάποιος που έμεινε σε κάποιο από αυτά ή αν έχει κάποιο άλλο να προτείνει στα ίδια οικονομικά επίπεδα (250-300 ευρώ για τα 4 βραδιά)

Ευχαριστώ εκ των προτερων! :clap:

alvadi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Eγώ είχα μεινει στο Fernando hostal.

Το δωμάτιο ήταν πολύ μικρό, με δικό του μπάνιο. Καθημερινά άλλαζαν πετσετες/σεντόνια και γενικώς ήταν καθαρό. Διπλα στη la rambla, στη γοτθική συνοικία, η τοποθεσία του ήταν εξαιρετική. To προσωπικό πολύ εξυπηρετικό.
Επίσης έχει και lockers αν χρειαστεις την τελευταια μερα για τις αποσκευές χωρίς χρέωση.

http://www.booking.com/Share-7Xxg1b

Athinak18

Member
Γεια σας! Τον Νοέμβριο τα ταξιδεύουμε για βαρκελωνη και θα είναι μαζί μας και η κόρη μας (18 μηνών).Οπότε ψάχνουμε να μείνουμε σε κεντρικό σημείο που να είναι εύκολα προσβάσιμα περπατώντας με καρότσι τα περισσότερα σημεία και να έχεις και πράγματα να κάνεις.Θα με βοηθήσουν και προτάσεις σας για το τι μπορούμε να κάνουμε και να δούμε.Ευχαριστω! :)

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Καλησπέρα σας, επισκέφτηκα με φίλο την Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο μου άρεσε, και μόλις έκλεισα και για Δεκέμβριο με φίλη.... Θέλω τις προτάσεις του Παναγιώτη ή όποιου αλλού μιας έχω χαμηλό badget για αυτό..... http://www.booking.com/Share-G7dV3l. Αυτό...... http://www.booking.com/Share-gfI54G.... Ή αυτό..... http://www.booking.com/Share-veuoer.... Επιπλέον θέλω να μ αθω αν για την περιόδο προ Χριστούγεννα έχει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα εορτών πρόγραμμα εκδηλώσεων μια ναυτική ⚓ πόλη σαν την Βαρκελώνη και τι θερμοκρασίες περίπου υπάρχουν....

panpan

Member
To Travelodge είναι αξιοπρεπές ξενοδοχείο με κοντά το μετρό.Τα άλλα δεν τα γνωρίζω.
Επιπλέον θέλω να μ αθω αν για την περιόδο προ Χριστούγεννα έχει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα εορτών πρόγραμμα εκδηλώσεων
Όχι ιδιαίτερα πολλά πράγματα.
Τώρα τι καιρό θα κάνει;Άγνωστο.Συνήθως όχι πολύ κρύο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom