echo2011
Member
Την επόμενη φορά δωσε της μια ευκαιρία!τι να πώ. μαλλόν όταν μπαίνω σε αυτούς τους χώρους κατι παθαίνω. Και στα σουπερ μαρκετ το πολύ 5 λεπτά. Μετά με πιάνει ημικρανία. Μάλλον εγώ έχω προβλημα![]()
Την επόμενη φορά δωσε της μια ευκαιρία!τι να πώ. μαλλόν όταν μπαίνω σε αυτούς τους χώρους κατι παθαίνω. Και στα σουπερ μαρκετ το πολύ 5 λεπτά. Μετά με πιάνει ημικρανία. Μάλλον εγώ έχω προβλημα![]()
Πολύ ωραία ιστορία με πανέμορφες φωτογραφίες.
Σε 6 μέρες θα είμαι κι εγώ εκεί να θαυμάσω τα μέρη που τόσο ωραία μας περιέγραψες.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη ιστορία σου. Ζήλεψα που είδατε αγώνα στο Camp Νou, πρέπει να ήταν υπέροχα. Πόσο το βρήκατε το εισιτήριο;
Την επόμενη φορά δωσε της μια ευκαιρία!Μπορεί να αλλάξεις γνώμη αν δοκιμάσεις απτις νοστιμιές που θα βρεις εκεί.. Εμείς είχαμε φάει σουβλάκια θαλασσινών με χταποδάκι, καλαμαρια γαρίδες.. Τα φτιάχνουν εκεί μπροστά σου..
Πόσο πίσω με πήγες, burtonitsa! Η Βαρκελώνη παραμένει ως σήμερα το καλύτερο ταξίδι μου! Σε ευχαριστώ που καθώς διάβαζα την ιστορία σου "ταξίδεψα"...
Αν σας αρέσει η La boqueria θα σας πρότεινα την επόμενη φορά να πάτε την Boqueria Santa Caterina, δεξιά όπωσ ανεβαίνεις την Via Laietana με λιγότερο κόσμο και φοβερό (αν και λίγο τσιμπημένο) φαγητό