nikosfp
Member
Kυριες-οι καλημερα σας.Πλησιαζει ο καιρος να πραγματοποιησω το εφετινο μου ταξιδι.Η αδεια μου αρχιζει τις 19/07/09 και(θα ηθελα να τελειωσει το 2119)τελειωνει τον 15Αυγουστο.Εφετος σκεφτομαι να παω Βελγιο-Ολλανδια.Απο προσωπικες εμπειριες συμφορουμιτων εχω σκοπο να παω οδικως,Πατρα-Ανκονα,Μιλανο,Λουγκανο,Λουκερνη,Καταρραχτες Ελβετιας-Γερμανιας,Στρασβουργο,Λουξεμβουργο,Αμβερσα,Μπριζ,Γανδη,Λουβεν,Ουτρεχτη,Αμστερνταμ.
Θα σας παρακαλουσα αν μπορειτε να με βοηθησετε στα εξης.Αξιζουν αυτα τα μερη που εχω προγραμματησει?Υπαρχουν καποια αλλα πιο ομορφα γυρω απο αυτα?Τι να δω στο καθε ενα?Τι πρεπει να προσεξω ιδιαιτερως και τι να αποφυγω?Θα παω εγω,το στεφανη μου και τα δυο παιδια μου.Συγνωμη αν σας κουρασα με τις ερωτησεις μου αλλα υπολογιζω πολυ στις υποδειξεις σας.Ναστε ολοι καλα.
Θα σας παρακαλουσα αν μπορειτε να με βοηθησετε στα εξης.Αξιζουν αυτα τα μερη που εχω προγραμματησει?Υπαρχουν καποια αλλα πιο ομορφα γυρω απο αυτα?Τι να δω στο καθε ενα?Τι πρεπει να προσεξω ιδιαιτερως και τι να αποφυγω?Θα παω εγω,το στεφανη μου και τα δυο παιδια μου.Συγνωμη αν σας κουρασα με τις ερωτησεις μου αλλα υπολογιζω πολυ στις υποδειξεις σας.Ναστε ολοι καλα.