• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ HOTELS!!

gosu_nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη Χριστούγεννα
Μια λύση είναι αυτή που λέει ο φίλος μας παραπάνω.
Εγώ πήρα minibus AirportShuttle.hu - Az utaz το οποίο είχα κλείσει μέσω ιντερνετ. Για 2 άτομα απο αεροδρόμειο μέχρι Eurostar Hotel Center και επιστροφή ξανά στο αεροδρόμειο σύνολο 23 ευρώ (αν έχεις κλείσει με αεροπορική Malev αλλιώς 27 ευρώ). Εγώ είχα φτάσει 06:05 πρωι Δεκέμβριο μήνα. Κρύο και σκοτάδι. Πάρα πολύ καλή λύση.
Πάρα πολύ καλη επιλογή και το ξενοδοχείο.

το minibus το κλεινουμε μονο μεσω internet ή μπορουμε και οταν φτασουμε εκει?? εμεισ ταξιεδευουμε με την malev αλλα φτανουμε γυρω 16:30 νομιζω..

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
το minibus το κλεινουμε μονο μεσω internet ή μπορουμε και οταν φτασουμε εκει?? εμεισ ταξιεδευουμε με την malev αλλα φτανουμε γυρω 16:30 νομιζω..
μπορείς κι εκεί αλλά για μένα είναι ολίγον άσκοπο χρήμα ;/

gosu_nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη Χριστούγεννα
καλημέρα απο Sofitel απο Βουδαπέστη,ο καιρός είναι περίπου ίδιος με της χθεσινής μέρας στη Θεσ/νίκη.το δωμάτιο που μας έδοσαν στην αρχή αναβαθμίστηκε (μετά απο το παραμύθιασμα μου ότι έχουμε σήμερα επέτειο γάμου με τη σύζυγο) σε πιό κεντρικό στον 7 όροφο με απίθανη θέα το ποτάμι και τη Πέστη.:xmas_lol::xmas_lol:
makis μιασ και βρισκεσαι βουδαπεστη να σε ρωτησω..συναλλαγμα που εκανεσ???:xmas_rolleyes:εκει εχεισ βρει καποιο ανταλλακτηριο που να συμφερει??

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Ναι μπορείς κι εκεί όταν φτάσεις. Έχει 2 γραφεία. Το πρώτο εκεί που είναι η παραλαβή των αποσκευών (αλλά 6 το πρωί ήταν κλειστό) και το δεύτερο ακριβώς στην πόρτα εξόδου του αεροδρομείου (ήταν ανοικτό το γκισε).

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
makis μιασ και βρισκεσαι βουδαπεστη να σε ρωτησω..συναλλαγμα που εκανεσ???:xmas_rolleyes:εκει εχεισ βρει καποιο ανταλλακτηριο που να συμφερει??
και εγώ στις 6.30 το πρωί εφτασα και το minibus ήταν εξυπηρετικότατο.
συνάλλαγμα έκανα στο πεζόδρόμο 1ευρώ=310 φιορίνια.

gosu_nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη Χριστούγεννα
και εγώ στις 6.30 το πρωί εφτασα και το minibus ήταν εξυπηρετικότατο.
συνάλλαγμα έκανα στο πεζόδρόμο 1ευρώ=310 φιορίνια.

τελειααα..!!!:xmas_razz:
φανταζομαι περασατε τελεια!!εμεισ φευγουμε σε λιγεσ μερεσ και ειδαμε οτι μπορει να χιονιζει και εχω καταχαρει:xmas_cool::xmas_cheesygrin::xmas_biggrin:
αααααα!! κατι αλλο...με το ρευμα δεν υπαρχει φανταζομαι κανενα προβλημα..εχουνε το ιδιο ρευμα με μασ εεεε??:xmas_rolleyes:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ειδαμε οτι μπορει να χιονιζει και εχω καταχαρει:xmas_cool::xmas_cheesygrin::xmas_biggrin:
αααααα!! κατι αλλο...με το ρευμα δεν υπαρχει φανταζομαι κανενα προβλημα..εχουνε το ιδιο ρευμα με μασ εεεε??:xmas_rolleyes:

είναι μέχρι να φας την πρώτη τούμπα στο χιόνι, κι μετά θα λες ότι το μισείς

awww.consolegames.ro_forum_attachments_f35_offtopic_151642d1323e5ddf64753c7631e306f8bd1217964a.jpg

όσο για το ρεύμα, έχουν το ίδιο με την Ελλάδα

gosu_nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη Χριστούγεννα
είναι μέχρι να φας την πρώτη τούμπα στο χιόνι, κι μετά θα λες ότι το μισείς

:xmas_lol: χαχαχαχαχ...μαλλον δεν θα γλυτωσουμε την τουμπα γιατι ηθελα να κανουμε και στο παγοδρομιο τουσ καμια βολτα...εκει να δεισ τουμπεσ!!:xmas_wink::xmas_mrgreen:

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
:xmas_lol: χαχαχαχαχ...μαλλον δεν θα γλυτωσουμε την τουμπα γιατι ηθελα να κανουμε και στο παγοδρομιο τουσ καμια βολτα...εκει να δεισ τουμπεσ!!:xmas_wink::xmas_mrgreen:[/quote]

IMG_3555.jpg
Το κάστρο Vajdahunyad όπου το χειμώνα η λίμνη του μετατρέπετε σε ένα τεράστιο παγοδρόμειο.

gosu_nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη Χριστούγεννα
:xmas_lol: χαχαχαχαχ...μαλλον δεν θα γλυτωσουμε την τουμπα γιατι ηθελα να κανουμε και στο παγοδρομιο τουσ καμια βολτα...εκει να δεισ τουμπεσ!!:xmas_wink::xmas_mrgreen:
View attachment 10625
Το κάστρο Vajdahunyad όπου το χειμώνα η λίμνη του μετατρέπετε σε ένα τεράστιο παγοδρόμειο.[/quote]

Απιστευτοοοοο!!!:xmas_cheesygrin: Με βλεπω να τσουλαωωωω και να τα σπαωωω..ολα...χερια, ποδια, κεφαλι:p :xmas_lol::xmas_mrgreen::xmas_cool:
(το καστρο ειναι ολα τα λεφτα παντωσ!)

GIANA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταυλάνδη
Την βοηθεία σας παρακαλώ. Έκλεισα στο Promenade city που είναι πάνω στον πεζόδρομο της Vaci. Μήπως έχει μείνει κάποιος εκεί? Οποια πληροφορία καλοδεχούμενη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom