lonelytraveler
Banned
έ, δίπλα είναι το Κάτοβιτς! Στην Κρακοβία έχει άλλες low cost όμως!μώρε καλή η W6, αλλά μακριά από την Κρακοβία γαμώ!
τώρα το τι κάνει η Κρακοβία θα σε γελάσω, αθήνα είμαι τώρα
έ, δίπλα είναι το Κάτοβιτς! Στην Κρακοβία έχει άλλες low cost όμως!μώρε καλή η W6, αλλά μακριά από την Κρακοβία γαμώ!
τώρα το τι κάνει η Κρακοβία θα σε γελάσω, αθήνα είμαι τώρα
εχει κλεισει καποιος αλλος με την συγκεκριμενη εταιρια?Σκεφτομαι να το κλεισω απο τωρα για τον Μαιο που θα ειμαι Βουδαπεστη και θελω να πεταχτω Μπρατισλαβα!travelagency.eu, τόση ώρα κάνει και αυτή και πληρώνεις 7,5 ευρώ. Τότε, πήγαινε, φίλε, με όποιο "κουμπώνει" καλύτερα με την πτήση σου.
Σαν παρεα υπαρχει προτιμηση στο λεωφορειο και οχι στο τρενο και επειδη βρηκα 7 ευρω το εισιτηριο ελεγα μηπως να το εκλεινα!Το δικο σου 17 ευρω ηταν με επιστροφη?και να φανταστω απο τον keleti τον σταθμο?Βουδαπέστη Μπρατισλάβα το έχω κάνει γύρω στα 17 ευρώ εισιτήριο δεν χρειάζεται να το κλείσεις από μπροστά. Όταν αποφασίσεις να φύγεις πάνε στο σταθμό των τρένων και απλά κλείσε το εισιτήριο. Έχει αρκετές γραμμές απ' ότι θυμάμαι μέσα στην ημέρα δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.