• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αύξηση του λεγόμενου "οδοντικού τουρισμού" στις βουλγαρικές ακτές της Μαύρης Θάλασσας

soupa

Banned
Επόμενο Ταξίδι
κρητη
Ταξίδι-Όνειρο
καρακας
εμενα παντως μου χουν πει οτι ειναι πολυ ευχαριστημενοι απο υπηρεσιες δοντιων που τους εγιναν στο σαντανσκι...
μιλαμε οι γιατροι και ελληνικα... και μασελες εβαλαν και ολα κατω απο το 1/3 απο οτι θα πληρωναν στην ελλαδα τους βγηκε

lupus2401

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα, Κινα, Αμερικη
Καλημερα σε ολους.
Επειδη παρουσιαστηκε αναγκη θα ηθελα πληροφοριες για ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ γναθοχειρουργο στην Βουλγαρια.
Προσπαθω οπως ολοι να γλυτωσω αρκετα χρηματα αλλα ταυτοχρονα να γινει σωστη δουλεια. Δεν ειναι αισθητικη επεμβαση εξαλου.
Ευχαριστω εκ τον προτερων.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Lupus εδω δεν μπορούμε να βρούμε ΚΑΛΟ γναθοχειρούργο στην Ελλάδα, θα τον βρούμε στην Βουλγαρία? Δύσκολη ειδικότητα και πιθανών με πολλές επιπλοκες ακόμα και για μια απλή επέμβαση, όπως αφαίρεση έγκλειστου φρονιμίτη (200 ευρώ!!). Για απλό οδοντίατρο καλοί και οι Βουλγαροι. Αλλά για γναθοχειρουργική θα σου έλεγα να δώσεις κάτι παραπάνω και να μείνεις Ελλάδα. Αλλωστε οι Ελληνες οδοντιάτροι, γναθοχειρούργοι κλπ έχουν καλή φήμη.

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Lupus εδω δεν μπορούμε να βρούμε ΚΑΛΟ γναθοχειρούργο στην Ελλάδα, θα τον βρούμε στην Βουλγαρία? Δύσκολη ειδικότητα και πιθανών με πολλές επιπλοκες ακόμα και για μια απλή επέμβαση, όπως αφαίρεση έγκλειστου φρονιμίτη (200 ευρώ!!). Για απλό οδοντίατρο καλοί και οι Βουλγαροι. Αλλά για γναθοχειρουργική θα σου έλεγα να δώσεις κάτι παραπάνω και να μείνεις Ελλάδα. Αλλωστε οι Ελληνες οδοντιάτροι, γναθοχειρούργοι κλπ έχουν καλή φήμη.
Εγω παντως εχω ξαδερφο γναθοχειρουργο που εχει σπουδασει στη Βουλγαρια. Οπως και αρκετοι Ελληνες οδοντιατροι. Τωρα αν ειναι καλος ή οχι για να ειμαι ειλικρινής δεν το ξερω γιατι δεν εχει τυχει να τον χρειαστω μεχρι τωρα.

lupus2401

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα, Κινα, Αμερικη
Dim: Το ξερω και γι'αυτο ειπα να ρωτησω μηπως εχει παει κανενας σε καποιο ιατρο εκει στα ξενα και μαθαινα και εγω.
Για αυτο ακριβως το προβλημα τον θελω. Εγκληστο φρονιμιτη...

Το ερωτημα εξακολουθει να υπαρχει σ επεριπτωση που βρεθει κανεις παθον. Εκτος και αν υπαρχει κανενας στην Ελλαδα με καλες τιμες?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ πάντως έχω τρεις σχολικούς φίλους (Έλληνες) που είναι οδοντίατροι και λειτουργούν τα ιατρεία τους κανονικά, οι 2 στην Αθήνα.

Ο ένας σπούδασε στο Κόσοβο, ο άλλος στη Σερβία κι ο τρίτος στη Βουλγαρία...

Borealis

Member
Εγώ πάντως έχω τρεις σχολικούς φίλους (Έλληνες) που είναι οδοντίατροι και λειτουργούν τα ιατρεία τους κανονικά, οι 2 στην Αθήνα.

Ο ένας σπούδασε στο Κόσοβο, ο άλλος στη Σερβία κι ο τρίτος στη Βουλγαρία...
Μη βιάζεσαι τόσο πολύ, το Κόσοβο ανήκει ακόμα στη Σερβία...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ε, εξαρτάται ποιον ρωτάς... Τα περισσότερα κράτη-μέλη της ΕΕ, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία το έχουν αναγνωρίσει ως ανεξάρτητο κράτος. Από τη Δυτική Ευρώπη μόνο Ελλάδα και Ισπανία δεν το έχουν αναγνωρίσει νομίζω. Δεν νομίζω ότι και η Σερβία έχει πολύ έλεγχο πλέον στο Κόσοβο, μάλλον στο μιλητό λέει πως τους ανήκει.

Τέλος πάντων, αυτό που ήθελα να πω είναι πως ακόμη και πολλοί Έλληνες οδοντίατροι που ασκούν το επάγγελμά τους στην Ελλάδα τα ίδια βαλκανικά πανεπιστήμια έχουν βγάλει.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
... αμαν !!! φοβερος υποβιβασμος της ειδικοτητας αν θα κριθουν καλοι η οχι με τα αν θα βγαλουν ενα εγκλειστο φρονιμιτη!!!!!..η γναθοχειρουργικη ειναι πολυ μα παρα πολυ πιο πανω απο αυτο:shock:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Γνωστη μου πηγε στη Βουλγαρια για να βαλει θηκες στα δοντια , πληρωσε το 1/3 και εμεινε ευχαριστημενη. Το να βγαλεις τους κλειστους φρονιμητες δεν ειναι και κατι δυσκολο για εναν γναθοχειρουργο. Αν μενεις στην Αθηνα εχω ακουσει οτι το Ιπποκρατειο εχει πολυ καλο τμημα με γναθοχειρουργους και ειναι δημοσιο, δεν πληρωνεις.

lupus2401

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα, Κινα, Αμερικη
LULLU 4 εχω να βγαλω... :)
Ουσιαστικα λεω για καποιον που εχει δοκιμαστει και ξερει πως κανει καλη δουλεια σε λογικες τιμες γιατι κατι 200 το δοντι (x4 αρα ) που ακουω ειναι αρκετα κατα την τσεπη μου....
Γι'αυτο αρχισα να σκεφτομαι για βουλγαρια.

ANNA-PANOS - το ιπποκραειο ειναι στην Θεσσαλονικη. Εχει και στην Αθηνα???

Αν μιλας για Θεσσαλονικη θελω και αλλες πληροφοριες.
Ευχαριστω ολους

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εχει και η Αθηνα Ιπποκρατειο.
Παντως δεν ειναι και τοσο κακη ιδεα να κλεισεις ραντεβου σε καποιο νοσοκομειο και να το κανεις εκει. Αλλωστε δεν ειναι μια επεμβαση που πρεπει να γινει αμαν αμαν αυριο. Μπορεις να το προγραμματισεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom