manolism
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Να πω και εγω την αποψη μου απο εμπειρια που εχω ως admin σε αλλο site με αντικειμενο τα αυτοκινητα. Φουτερ του club εχουν καποια μελη αλλα αυτοκολλητα εχουν ολοι στα αυτοκινητα τους!!! Και βεβαια πανικος εγινε και στο μπρελοκ που βγαλαμε!! Γιατι συμβαινει αυτο;;; Για δυο λογους....πρωτον ενα φουτερ κανει μπαμ και καποιος μπορει να θελει κατι πιο διακριτικο και δευτερον το κοστος...ενα φουτερ εχει 17 ευρω (μιλαω για το club αυτοκινητου) ενω τα αυτοκολλητα εχουν 3 ευρω το ζευγαρι και το μπρελοκ 2,5 ευρω....οπως βλεπετε η διαφορα ειναι τεραστια.
Στα αυτοκολλητα μπορει να προστεθει ενα που να εχει μονο το url του travelstories;;; Δηλαδη www.travelstories.gr δεν ξερω εαν αλλοι ταξιδιωτες συμφωνουν...εγω προτιμω να εχει μονο το url χωρις προορισμους πανω...διοτι να πηγαινω Μαδριτη και να εχω στην βαλιτσα κολημενο τον πυργο του Αιφελ δεν λεει.....μπορει να ΄΄χαθει΄΄ δια μαγειας η βαλιστα και αντε βρε την.....
Στα αυτοκολλητα μπορει να προστεθει ενα που να εχει μονο το url του travelstories;;; Δηλαδη www.travelstories.gr δεν ξερω εαν αλλοι ταξιδιωτες συμφωνουν...εγω προτιμω να εχει μονο το url χωρις προορισμους πανω...διοτι να πηγαινω Μαδριτη και να εχω στην βαλιτσα κολημενο τον πυργο του Αιφελ δεν λεει.....μπορει να ΄΄χαθει΄΄ δια μαγειας η βαλιστα και αντε βρε την.....