chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Σωστότατο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επίσης, όσα λιγότερα ποθούμε, τόσο πιο ευτυχισμένοι είμαστε...
Σωστότατο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επίσης, όσα λιγότερα ποθούμε, τόσο πιο ευτυχισμένοι είμαστε...
Αυτοι ειναι χαρουμενοι,οχι ευτυχισμενοι!!Θα μας τρελάνουν οι έρευνες.Ποιοι είναι τελικά οι πιο ευτυχισμένοι?
Οι Λατινοαμερικάνοι είναι οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι στον κόσμο | NewsNow
Αυτοι ειναι χαρουμενοι,οχι ευτυχισμενοι!!
Αυτή που φοβάσαι μην κλειστείς και κάποιος καταπιεί το κλειδί και δεν ξαναβγείς ποτέΛύστε μου μια απορία, επειδή το διάβασα και το ξαναδιάβασα στο θέμα αυτό: Ξέρω τι σημαίνει κλειστή κοινωνία, και ξέρω τι σημαίνει κλειστοφοβικός. Κλειστοφοβική κοινωνία, τι είναι?
Μια κοινωνια που αποτελειται απο τις κυριες που ταξιδευουν και φοβουνται μην κλεισουν τα μαγαζια.Κλειστοφοβική κοινωνία, τι είναι?
Κοίτα να δεις,και ο βλάκας δεν γνωρίζει ότι είναι βλάκας.Αυτό δεν τον απαλλάσσει από τη βλακεία του.Τελικα,σε αυτην την ερευνα βρεθηκανε 1000 Νορβηγοι και δηλωσανε ευτυχισμενοι με το βιοτικο τους επιπεδο και εμεις θελουμε,σωνει και καλα,να τους πεισουμε οτι δεν ειναι ετσι και κατα βαθος ειναι δυστυχισμενοι και δεν το ξερουν!!
Όχι,έχουν καπαρώσει την πρωτιά οι ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες.Καμιά έρευνα για την ποιο χαζοχαρούμενη χώρα υπάρχει;