• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αυτές είναι οι 10 χώρες με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους στον κόσμο

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θέλετε να μείνουμε στο θέμα μας να μη πάρει κι αυτή η κουβέντα το συνήθη δρόμο;

paefstra

Member
Συστατικά της ευτυχίας στο μετρήσιμο κομμάτι της για μένα είναι ο ελεύθερος χρόνος και η δυνατότητα επιλογών. Για να μπορεί κανείς να κάνει ωραία όνειρα. Και τα δύο στις δυτικές κοινωνίες που ζούμε αγοράζονται. Όχι τόσο ακριβά, αλλά έχουν τιμή.
Και για όσους αγαπούν την ευρωπαϊκή λογοτεχνία, ωραιότατα αναλυμένο το δικαίωμα του ανθρώπου να αγοράσει τις προϋποθέσεις τις ευτυχίας και να τη ζήσει συνειδητά ως το τέλος στον "Ευτυχισμένο Θάνατο" του Καμύ.

Traveller

Member
Πιανεις τις εξαιρεσεις και τις κανεις κανονα. Ενα κομμα δηλωμενο εθνικοσοσιαλιστικο που βρισκεται στην ελληνικη Βουλη και φτανει διψηφια ποσοστα στις δημοσκοπησεις για την πλακα του το ξερεις ή το ξεχασες;
Όταν φτάσει ένα μέλος της Χ.Α να πάει σε κάποια κατασκήνωση και να σκοτώσει 70 παιδιά τα ξαναλέμε... μέχρι τότε αυτό το προνόμιο το έχει η Νορβηγία και ο Μπρέιβικ... στην Ελλάδα κανένας ανώμαλος, δολοφόνος, φασίστας ή δεν ξέρω εγώ τι, δεν έχει φτάσει σε σημείο να πάρει αμπάριζα και να σκοτώνει αθώο κόσμο... στην Σκανδιναβία που τόσο θαυμάζετε έχει γίνει... αν σας φαίνεται φυσιολογικό ή τυχαίο πάσο, αν όχι ψαχτείτε να δείτε τι φταίει...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όταν φτάσει ένα μέλος της Χ.Α να πάει σε κάποια κατασκήνωση και να σκοτώσει 70 παιδιά τα ξαναλέμε... μέχρι τότε αυτό το προνόμιο το έχει η Νορβηγία και ο Μπρέιβικ... στην Ελλάδα κανένας ανώμαλος, δολοφόνος, φασίστας ή δεν ξέρω εγώ τι, δεν έχει φτάσει σε σημείο να πάρει αμπάριζα και να σκοτώνει αθώο κόσμο... στην Σκανδιναβία που τόσο θαυμάζετε έχει γίνει... αν σας φαίνεται φυσιολογικό ή τυχαίο πάσο, αν όχι ψαχτείτε να δείτε τι φταίει...
Εεεε,συγγνώμη αλλά κι εδώ μαχαιρώνουν ανενόχλητοι οι φασίστες κόσμο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Maltakias προτεινε του ενα κρασι για να χαλαρωσει, δεν ξερει τι γραφει...

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αγαπητέ traveller νομίζω πως τώρα υπερβάλεις λίγο...από ανώμαλους, όπως λες και'συ, έχουμε γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Τα ονόματα Μπέσκος και Παπαχρόνης, δεν σου θυμίζουν τίποτα...? και δεν είναι μόνο αυτοί...Δεν ξέρω αν το περιστατικό στη Νορβηγία ήταν τυχαίο ή όχι, αλλά όχι ότι εμείς οι Έλληνες γίναμε ξαφνικά φιλήσυχοι και νομοταγείς...

Traveller

Member
Ρε σεις πάτε καλά? Καλύπτετε έναν δηλωμένο φασίστα που μακέλεψε ένα ολόκληρο κράτος επειδή είναι Νορβηγός? Σκότωσε ή δεν σκότωσε 70 παιδάκια? Δήλωσε ότι είναι εθνικιστής, ρατσιστής και αντιμουσουλμάνος ναι ή όχι? Αυτό έγινε στην Νορβηγία που θαυμάζετε ναι ή όχι? Τα ρέστα τι διάολο τα θέλετε? Η κοινωνία που μας πλασάρετε σαν υπόδειγμα δεν γέννησε ένα τέτοιο κτήνος? Αντί λοιπόν να κάνετε τουμπεκί και να σκεφτείτε τι σάχλες σεντόνια γράφατε από το πρωί, μας λέτε για τα μαχαιρώματα της Χ.Α, λες και κανένας υποστήριξε την Χ.Α... το ξέρουμε ότι η Χ.Α είναι μια συμμορία τραμπούκων, αλλά μέχρι στιγμής δεν βγήκαν στο όνομα της καθαρότητας της Ελληνικής ή της Νορβηγικής φυλής όπως ο δικός σας, να καθαρίζουν κόσμο αβέρτα κουβέρτα... αυτό είπαμε είναι προνόμιο της Νορβηγικής κοινωνίας, όταν φτάσουμε κι εμείς μέχρι εκεί το ξανασυζητάμε...

paefstra

Member
αλλά μέχρι στιγμής δεν βγήκαν στο όνομα της καθαρότητας της Ελληνικής ή της Νορβηγικής φυλής όπως ο δικός σας, να καθαρίζουν κόσμο αβέρτα κουβέρτα... αυτό είπαμε είναι προνόμιο της Νορβηγικής κοινωνίας, όταν φτάσουμε κι εμείς μέχρι εκεί το ξανασυζητάμε...
Χμ, βγαίνουν τακτικά, αλλά εφαρμόζουν άλλο σύστημα- έναν έναν την ημέρα.

Traveller

Member
Αγαπητέ traveller νομίζω πως τώρα υπερβάλεις λίγο...από ανώμαλους, όπως λες και'συ, έχουμε γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Τα ονόματα Μπέσκος και Παπαχρόνης, δεν σου θυμίζουν τίποτα...? και δεν είναι μόνο αυτοί...Δεν ξέρω αν το περιστατικό στη Νορβηγία ήταν τυχαίο ή όχι, αλλά όχι ότι εμείς οι Έλληνες γίναμε ξαφνικά φιλήσυχοι και νομοταγείς...
Τι λες εσύ κορίτσι μου τώρα... εδώ μιλάμε για ρατσιστικά και πολιτικά εγκλήματα κι εσύ μου λες για δυο ανώμαλους που σκοτώνανε γκόμενες επειδή δεν μπορούσαν να πηδήξουν... δολοφόνοι, βιαστές, εγκληματίες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, σε όλα τα μέρη του κόσμου... ομαδικές δολοφονίες στηριζόμενες σε ρατσιστικά κίνητρα είναι ελάχιστες και καθώς φαίνεται είναι προνόμιο των κοινωνιών που κατά τον tripakias έχουν λύσει τα βασικά τους προβλήματα...

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ρε σεις πάτε καλά? Καλύπτετε έναν δηλωμένο φασίστα που μακέλεψε ένα ολόκληρο κράτος επειδή είναι Νορβηγός? Σκότωσε ή δεν σκότωσε 70 παιδάκια? Δήλωσε ότι είναι εθνικιστής, ρατσιστής και αντιμουσουλμάνος ναι ή όχι? Αυτό έγινε στην Νορβηγία που θαυμάζετε ναι ή όχι? Τα ρέστα τι διάολο τα θέλετε? Η κοινωνία που μας πλασάρετε σαν υπόδειγμα δεν γέννησε ένα τέτοιο κτήνος? Αντί λοιπόν να κάνετε τουμπεκί και να σκεφτείτε τι σάχλες σεντόνια γράφατε από το πρωί, μας λέτε για τα μαχαιρώματα της Χ.Α, λες και κανένας υποστήριξε την Χ.Α... το ξέρουμε ότι η Χ.Α είναι μια συμμορία τραμπούκων, αλλά μέχρι στιγμής δεν βγήκαν στο όνομα της καθαρότητας της Ελληνικής ή της Νορβηγικής φυλής όπως ο δικός σας, να καθαρίζουν κόσμο αβέρτα κουβέρτα... αυτό είπαμε είναι προνόμιο της Νορβηγικής κοινωνίας, όταν φτάσουμε κι εμείς μέχρι εκεί το ξανασυζητάμε...
Βρε traveller ποιος τον καλύπτει? :shock:ότι θες λες μου φαίνεται...είπε κανείς ότι συμφωνεί με την πράξη του? Όμως όπως είπε και ο tripakias δεν μπορείς να πιάνεις την εξαίρεση και να την κάνεις κανόνα...
maltakia ακόμα με το κρασί??????????
Το χέ...με πάλι το θέμα!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Στη Νορβηγία δεν είναι που εκτέλεσαν κάποιον Κουίσλινγκ στο τέλος του ΒΠΠ; Φασίστας δεν ήταν;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα