να διορθωσω κατι που ειπα .. το schoenbrunn ειναι το παλατι , στο hoffburg βρισκεται το μουσειο της Σισι!! το εισιτηριο το εβγαλα απο Αθηνα , και εκλεισα το winter pass.. καλυτερα να το κλεισεις απο εδω , για να μην μπλεκεις εκει με ουρες κλπ..δεν μιλαμε για κυριλε και εχω στο μυαλο μου πως για να δω οσο το δυνατον περισσοτερα θα περπατησω πολυ,οποτε κατι στο χερι τυπου steet food και σε καποιο μαγαζι το βραδυ.γενικα θα ηθελα να την περπατησω οσο το δυνατον πιο πολυ .να ρωτησω σε παρακαλω το schonbrun ειναι το παλατι της Σισι?και το εισητηριο που λες μαζι με τον ζωολογικο το βγαζεις εκει η' πρεπει να το κλεισω διαδικτιακα?
σχετικα με το προγραμμα που ρωτησες, ακολουθησα ενα προγραμμα με βαση τις πληροφοριες απο την ιστορια που σου παραθετωκαλησπερα σε ολους!!ειμαι σε αναζητηση για 3μερο ταξιδακι στη βιεννη και θα ηθελα τα φωτα σας.θελω να μου πειτε που να μεινω για να μπορω να μετακινηθω με ΜΜΜ οικονομικα,πως μπορω να φτασω στην πολη απ'το αεροδρομιο.καθως και τι budget θα πρεπει να υπολογισω για 2 ατομα.
Αυστρία - Σλοβακία - Από το U.F.O για ηλιοθεραπεία στη Βιέννη!
street food εφαγα στο bitzinger wurstelstand albertina (τελειο) και σνιτσελ στο figlmueller .. ..