δεν ξερω να σου πω γιατι δεν εχω παει.ξερω μονο οτι θα ειμαι εκει για 3 μερες(η πτηση φτανει 10 το βραδυ οποτε την πρωτη μερα δεν θα μπορω να κανω τιποτα.).τι αξιοθεατα προτινεις?και το οικονομικα ειναι αλλο ενα θεμα που θα ηθελα να τα φωτα σας.ειναι ακριβη πολη?π.χ. στη ρουμανια χαλασαμε 200 ευρω για 3 μερες και δεν πηγα σε βασικα αξιοθεατα,οποτε δεν εχω ιδεα τι πρεπει να εχω στο νου μου.ακομα μονο ια τα αεροπορικα εχω μια πρωτη ιδεα και τωρα κοιταω για ξενοδοχειο.
Κοίτα αν εννοείς ότι ξοδεψατε 200€ για φαγητό και μετακινήσεις μόνο ,τότε ναι ίσως τα καταφέρεις. Αρκεί να επιλέξετε κατι οικονομικό ή πρόχειρο για φαγητό. Όπως το λες καταλαβαίνω πως στην ουσία έχεις 1 μισή μέρα γεμάτη στη Βιέννη. Στον Άγιο Στέφανο π.χ. δεν χρειάζεται να πληρώσεις είσοδο αν θες να δεις την εκκλησία. Μόνο για να ανέβεις στο καμπαναριό. επίσης τα αξιοθέατα στο Ring μπορείς να τα δεις απ' έξω με ένα καλό περπάτημα. Το Schoenbrunn χρειάζεται από μόνο του μια μέρα για να το δεις μέσα έξω ,οπότε και αυτό απ' έξω. Δεν μας είπες και κάτι άλλο. Ποια εποχή περίπου υπολογίζεις να πας;