fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Kαλή μου, θα σε προέτρεπα να ξαναδιαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά το πρώτο κεφάλαιο, και να μη μπερδεύεις το Κόσοβο με την Αλβανία.@Sassenach77
Συμφωνω αλλα δεν διευκρινιζονταν κι ολας! ισως ομως μου διεφυγε κατι!
20 τρακαρίσματα σε 12 ώρες, είναι σα να λέμε ότι ανά μισή ώρα τράκαραν κάποια αυτοκίνητα. Ομολογουμένως είναι τεράστιος αριθμός και νομίζω πως εμείς που έχουμε πάει σε χώρες όπως η Ινδία, οι αραβικές ή ο Καύκασος, δεν είχαμε δει κάτι αντίστοιχο. Μήπως είσαι άτυχη εσύ;δεν μιλαω για την ποιοτητα της ασφαλτου αλλα για την ποιοτητα της οδηγησης.Οι περισσοτεροι κεντρικοι δρομοι της αλβανιας δεν ειναι ιδιαιτερα χαλια ειναι πανω κατω σαν την ελλαδα. Στο πως οδηγουν ειναι το προβλημα! σε 12 ωρες παραμονης μου στην αλβανια ( οι περισσοτερες μεσα σε λεωφορειο) ειδα 20 (κυριολεκτικα) τρακαρισματα!!! Και συν μια φοβερη (με διπλη σημασια) διενεξη μεταξυ οδηγων που απλα και χαλαρα τραβηξαν χειροφρενο σε κεντρικο δρομο λιγα χιλιομετρα εξω απο τα Τιρανα και αρχισαν να παιζουν ξυλο ανενοχλητοι μεχρι που μπηκαν στο ξυλο και αλλοι οδηγοι επειδη ειχε κλεισει ο δρομος! Σε πατανε στο πεζοδρομιο (απο προσωπικη εμπειρια),δεν τηρουν τα σηματα ουτε καν υπολογιζουν τα φαναρια.Κινδυνευεις δηλαδη ανετα να βρεθεις σε νοσοκομειο για πλακα! Ολα τα αλλα εκει ειναι ωραια και σχετικα 'ασφαλη'.