• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αλβανία Βοσνία-Ερζεγοβίνη Κροατία Μαυροβούνιο Ασφάλεια Ταξιδιού - Φόβοι - Ανησυχίες -- Ερωτήσεις

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν έχει όμορφες Αλβανίδες στην Β.Αλβανία.:)
Mε την καραφωτεινοτατη και ολόλαμπρη εξαίρεση της Σκανδιναβίας (άντε και της Βαλτικής αν είμαι επιεικής) ωραίες γυναίκες δε διαθέτει η Ευρώπη κατά τη γνώμη μου, για να μη σου πω ότι δε διαθέτει καν γυναίκες (θηλυκότης μηδέν). Οπότε μικρό το κακό.
Όχι καλής ποιότητας Άσφαλτος και αρκετές στροφές.
Συγκρινόμενη με δυτικοευρωπαϊκές χώρες ή απλώς κακή όπως ήταν ας πούμε η Ελλάδα προ 20ετίας; Επίσης οικονομικά το βιοτικό είπεδο θα το συγκρίνατε με ποια χώρα; Και για το Κόσοβο η απορία.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ωραίες γυναίκες δε διαθέτει η Ευρώπη κατά τη γνώμη μου, για να μη σου πω ότι δε διαθέτει καν γυναίκες (θηλυκότης μηδέν).
Ο @Samion διαβάζει; Μπάζα και οι Ιταλίδες; Θηλυκότης μηδέν και οι σπανιόλες; Γιώργο σου χρειάζεται επειγόντως Μεσογειακό road trip! :haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ο @Samion διαβάζει; Μπάζα και οι Ιταλίδες; Θηλυκότης μηδέν και οι σπανιόλες; Γιώργο σου χρειάζεται επειγόντως Μεσογειακό road trip! :haha:
Οσα δεν πιανει η αλεπου...Αισωπος.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ισπανίδες-Ιταλίδες; Ούτε να περπατάνε δεν ξέρουν βρε Λάζαρε...

Οσα δεν πιανει η αλεπου...Αισωπος.
Ανακάλυψε η αλεπού τα γκουρμεδάκια (λατίνες) κι άφησε τα φαστφουντάδικα για τους καημένους...

Last edited by a moderator:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Για τις ισπανίδες θα συμφωνήσω απόλυτα. Αλλά Ρωσίδες, Πολωνέζες, Σέρβες, Ούγγρες;;;;
Έχει γυναίκες σε αυτές τις χώρες; Δεν τις πρόσεξα. Μάλλον θα τις πέρασα για φαντάρους έτσι όπως περπατάνε λες και πάνε στη μάχη του Στάνιγκραντ.

Επόμενο Ταξίδι
Σπλιτ
Ταξίδι-Όνειρο
Όλον τον κόσμο...
Επειδή δεν έχω πάει, ποιος είναι ο κίνδυνος;
δεν μιλαω για την ποιοτητα της ασφαλτου αλλα για την ποιοτητα της οδηγησης.Οι περισσοτεροι κεντρικοι δρομοι της αλβανιας δεν ειναι ιδιαιτερα χαλια ειναι πανω κατω σαν την ελλαδα. Στο πως οδηγουν ειναι το προβλημα! σε 12 ωρες παραμονης μου στην αλβανια ( οι περισσοτερες μεσα σε λεωφορειο) ειδα 20 (κυριολεκτικα) τρακαρισματα!!! Και συν μια φοβερη (με διπλη σημασια) διενεξη μεταξυ οδηγων που απλα και χαλαρα τραβηξαν χειροφρενο σε κεντρικο δρομο λιγα χιλιομετρα εξω απο τα Τιρανα και αρχισαν να παιζουν ξυλο ανενοχλητοι μεχρι που μπηκαν στο ξυλο και αλλοι οδηγοι επειδη ειχε κλεισει ο δρομος! Σε πατανε στο πεζοδρομιο (απο προσωπικη εμπειρια),δεν τηρουν τα σηματα ουτε καν υπολογιζουν τα φαναρια.Κινδυνευεις δηλαδη ανετα να βρεθεις σε νοσοκομειο για πλακα! Ολα τα αλλα εκει ειναι ωραια και σχετικα 'ασφαλη'.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα