Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Επικίνδυνη είναι η άγνοια! Αυτό να το θυμάσαι πάντα....συγγνώμη εγώ άλλο κατάλαβα αλλά και με κτελ το ίδιο 'επικίνδυνο' είναι!Μάλιστα!
Επικίνδυνη είναι η άγνοια! Αυτό να το θυμάσαι πάντα....συγγνώμη εγώ άλλο κατάλαβα αλλά και με κτελ το ίδιο 'επικίνδυνο' είναι!Μάλιστα!
Το ίδιο ισχύει και για τον ξερολισμό. Και ούτε αυτό πρέπει να το ξεχνάμε...Επικίνδυνη είναι η άγνοια! Αυτό να το θυμάσαι πάντα....
Επειδή δεν έχω πάει, ποιος είναι ο κίνδυνος;συγγνώμη εγώ άλλο κατάλαβα αλλά και με κτελ το ίδιο 'επικίνδυνο' είναι!Μάλιστα!
(Δεν έχει όμορφες Αλβανίδες στην Β.Αλβανία.)Επειδή δεν έχω πάει, ποιος είναι ο κίνδυνος;
Mε την καραφωτεινοτατη και ολόλαμπρη εξαίρεση της Σκανδιναβίας (άντε και της Βαλτικής αν είμαι επιεικής) ωραίες γυναίκες δε διαθέτει η Ευρώπη κατά τη γνώμη μου, για να μη σου πω ότι δε διαθέτει καν γυναίκες (θηλυκότης μηδέν). Οπότε μικρό το κακό.Δεν έχει όμορφες Αλβανίδες στην Β.Αλβανία.
Συγκρινόμενη με δυτικοευρωπαϊκές χώρες ή απλώς κακή όπως ήταν ας πούμε η Ελλάδα προ 20ετίας; Επίσης οικονομικά το βιοτικό είπεδο θα το συγκρίνατε με ποια χώρα; Και για το Κόσοβο η απορία.Όχι καλής ποιότητας Άσφαλτος και αρκετές στροφές.
Ο @Samion διαβάζει; Μπάζα και οι Ιταλίδες; Θηλυκότης μηδέν και οι σπανιόλες; Γιώργο σου χρειάζεται επειγόντως Μεσογειακό road trip!ωραίες γυναίκες δε διαθέτει η Ευρώπη κατά τη γνώμη μου, για να μη σου πω ότι δε διαθέτει καν γυναίκες (θηλυκότης μηδέν).
Ισπανίδες-Ιταλίδες; Ούτε να περπατάνε δεν ξέρουν βρε Λάζαρε...Ο @Samion διαβάζει; Μπάζα και οι Ιταλίδες; Θηλυκότης μηδέν και οι σπανιόλες; Γιώργο σου χρειάζεται επειγόντως Μεσογειακό road trip!
Ανακάλυψε η αλεπού τα γκουρμεδάκια (λατίνες) κι άφησε τα φαστφουντάδικα για τους καημένους...Οσα δεν πιανει η αλεπου...Αισωπος.
Για τις ισπανίδες θα συμφωνήσω απόλυτα. Αλλά Ρωσίδες, Πολωνέζες, Σέρβες, Ούγγρες;;;;Ισπανίδες-Ιταλίδες; Ούτε να περπατάνε δεν ξέρουν βρε Λάζαρε...
Έχει γυναίκες σε αυτές τις χώρες; Δεν τις πρόσεξα. Μάλλον θα τις πέρασα για φαντάρους έτσι όπως περπατάνε λες και πάνε στη μάχη του Στάνιγκραντ.Για τις ισπανίδες θα συμφωνήσω απόλυτα. Αλλά Ρωσίδες, Πολωνέζες, Σέρβες, Ούγγρες;;;;
δεν μιλαω για την ποιοτητα της ασφαλτου αλλα για την ποιοτητα της οδηγησης.Οι περισσοτεροι κεντρικοι δρομοι της αλβανιας δεν ειναι ιδιαιτερα χαλια ειναι πανω κατω σαν την ελλαδα. Στο πως οδηγουν ειναι το προβλημα! σε 12 ωρες παραμονης μου στην αλβανια ( οι περισσοτερες μεσα σε λεωφορειο) ειδα 20 (κυριολεκτικα) τρακαρισματα!!! Και συν μια φοβερη (με διπλη σημασια) διενεξη μεταξυ οδηγων που απλα και χαλαρα τραβηξαν χειροφρενο σε κεντρικο δρομο λιγα χιλιομετρα εξω απο τα Τιρανα και αρχισαν να παιζουν ξυλο ανενοχλητοι μεχρι που μπηκαν στο ξυλο και αλλοι οδηγοι επειδη ειχε κλεισει ο δρομος! Σε πατανε στο πεζοδρομιο (απο προσωπικη εμπειρια),δεν τηρουν τα σηματα ουτε καν υπολογιζουν τα φαναρια.Κινδυνευεις δηλαδη ανετα να βρεθεις σε νοσοκομειο για πλακα! Ολα τα αλλα εκει ειναι ωραια και σχετικα 'ασφαλη'.Επειδή δεν έχω πάει, ποιος είναι ο κίνδυνος;