Αστείες εικόνες v2

Nikos86

Member
Μου χει συμβεί το αντίστροφο. Όταν συγκατοικούσα με τον αδερφό μου Θεσσαλονίκη, η μάνα μου έβαλε μια φουστα μου στη ντουλαπα του γιατί νόμιζε πως ήταν buff :haha:
Επίσης έβαλε κάτι ψηλές κάλτσες μου στη ντουλάπα του, γιατί νόμιζε πως ήταν δικές του. Από τότε κάθε φορά που έχανα κάτι έψαχνα πρώτα στη ντουλάπα του. Βρήκα πολλά χαμένα ρούχα με αυτό τον τρόπο.
Εεεε καλα και γω το τι εχω καβατζωσει, ασ'το απλα αυτο ηταν την τελευταια φορα και ειναι παραξενο γιατι δεν ξερω πως βρεθηκε το παντελονι του σπιτι μου. Και οχι καταλαθος, τα καβατζωνω ετσι αερατα. Παμε Ροδο στους δικους μας να τους δουμε αλλες εποχες του χρονου ο καθενας. Εκεινος ξεχνα/αφηνει ρουχα (αθικτα μιλαμε) στους δικους μου μιας και εχει σχετικα πλουσια γκαρνταρομπα και γυρνα Αθηνα. Παω και εγω αλλη εποχη και τα σηκωνω :) Λες και παω για ψωνια ειναι καθε φορα. Και εχω το θρασος να τον λεω και γυφτο. :)

Last edited:

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Μου έτυχε κι εμένα, παράδοση την επομένη δωρεάν και μετά από 7 μέρες με πληρωμή.
Το κοιτούσα κανένα πεντάλεπτο μπας και έχει παγίδα, αλλά μπα.
Με την Amazon.
Ναι, κι εγώ. Λέω δεν μπορεί, κάτι δεν καταλαβαίνω. Και μιλάμε για μεγάλη εταιρία ένδυσης με έδρα την Αγγλία, όχι για κάνα μαγαζί της πλάκας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom