Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Το πανό λέει
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ... (και μετά δεν φαίνεται!)
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ... (και μετά δεν φαίνεται!)
Σ' ευχαριστώ πολύ! Μπορεί να είναι λίγο μονότονες και το καταλαβαίνω, βάζω όσες λιγότερες μπορώ.Πάντα επιβλητικός και με στυλ ... Οι φωτογραφίες υπέροχες , δεν κουράζουν καθόλου ...
Δικαίως, αφού είναι κομματάρα!Το Je suis Bossu των Ημιζ είναι ένα από τα guilty pleasures μου ...
Οι φωτογραφίες είναι μια χαρά! Ίσως με μια εξαίρεση, αυτές της Sacré-Cœur, λόγω της ιδιαιτερότητάς της.Μπορεί να είναι λίγο μονότονες και το καταλαβαίνω, βάζω όσες λιγότερες μπορώ.
Δεν έχεις άδικο, ήταν στα πλαίσια του να γράψω μια «διαφορετική» κάπως ιστορία, δίνοντας βάση λίγο περισσότερο στο κείμενο (δύσκολο) και συμπληρωματικά στις εικόνες, όχι με τη μορφή οδηγού ίσως που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος από προηγούμενες ιστορίες μου. Είναι σε άλλη φιλοσοφία και όντως πιο δυσανάγνωστη ίσως έτσι.Αυτό που με δυσκολεύει, εμένα προσωπικά, είναι η παράθεση των φωτογραφιών σε ξεχωριστό post και όχι μέσα στο κείμενο. Χάνω τον μπούσουλα που είναι τι παρόλο που την ξέρω κάπως την πόλη.
Κάτι σκέφτηκα και γι αυτό...Ίσως με μια εξαίρεση, αυτές της Sacré-Cœur, λόγω της ιδιαιτερότητάς της.
Χαίρομαι που εγκρίνεις και στα δύο.οι φωτογραφίες είναι υπέροχες! το τραγούδι επίσης!
Αυτό ακριβώς και κάτι παραπάνω.Έχω μια απορία ως solo traveler: δηλαδή πας σε αγνώστους και τους λες «βγάλτε με μια φωτό προφίλ μπροστά στη Νοτρ Νταμ» γελάς και πονηρά και βγαίνεις έτσι ανέμελα κι ωραία, χωρίς να ντρέπεσαι ;