Χαρά στο κουράγιο σου βρε ψηλέ που βρήκες τη φόρμουλα να ταξιδεύεις μόνος! Ένα από τα θετικά είναι η ταχύτητα, βλέπεις πιο πολλά, ενώ πολλές φορές η παρέα συμβάλλει να γίνεις πιο βραδυκίνητος. Ζηλεύω την άνεσή σου γιατί έχω άδεια στην άκρη και στην παρούσα φάση δεν ακολουθεί κανείς, αλλά μάλλον με έχουν βαρύνει τα χρόνια, σπάνια το παίρνω απόφαση να ξεκινήσω μόνος.
Αναφορικά με τους Γάλλους, ούτε εγώ συνάντησα αγένεια, ούτε είχα θέμα με τα αγγλικά πουθενά, αντίθετα νομίζω ότι έλεγαν πολύ πιο εύκολα "Bonjour" απ' ότι λένε οι Έλληνες καλημέρα... Ο καθένας βέβαια κρίνει βάσει των δικών του βιωμάτων.
Αναφορικά με την επικινδυνότητα, μπορώ να πω ότι το Παρίσι είναι η μόνη πόλη από αυτές που έχω πάει, που ένοιωσα κάποιες στιγμές ανασφαλής (π.χ. σε σταθμό μετρό) ή έστω, ευάλωτος. Χωρίς ωστόσο να συμβεί κάτι.
Α, ούτε εμένα με ενθουσίασαν οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, μπορεί να κάνουν κάποια τοπία ατμοσφαιρικά, αλλά η γενικευμένη χρήση τους νομίζω ότι δεν προσδίδει στην ιστορία...
Αναφορικά με τους Γάλλους, ούτε εγώ συνάντησα αγένεια, ούτε είχα θέμα με τα αγγλικά πουθενά, αντίθετα νομίζω ότι έλεγαν πολύ πιο εύκολα "Bonjour" απ' ότι λένε οι Έλληνες καλημέρα... Ο καθένας βέβαια κρίνει βάσει των δικών του βιωμάτων.
Αναφορικά με την επικινδυνότητα, μπορώ να πω ότι το Παρίσι είναι η μόνη πόλη από αυτές που έχω πάει, που ένοιωσα κάποιες στιγμές ανασφαλής (π.χ. σε σταθμό μετρό) ή έστω, ευάλωτος. Χωρίς ωστόσο να συμβεί κάτι.
Α, ούτε εμένα με ενθουσίασαν οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, μπορεί να κάνουν κάποια τοπία ατμοσφαιρικά, αλλά η γενικευμένη χρήση τους νομίζω ότι δεν προσδίδει στην ιστορία...
Ένα μικρό πάρκο στην Abbesses είναι η Jehan-Rictus, με τον τοίχο του «Σ' αγαπώ», που δεν αρέσει σε πολλούς, αντίθετα εμένα τέτοια σημεία με ενθουσιάζουν. Δεν κάνεις κάποια αναφορά, οπότε μάλλον δεν το πρόσεξες ή ίσως μπέρδεψες την ονομασία ( ; ).Τα σκαλιά και ο δρόμος με οδηγούν στη πλατεία Jehan-Rictus όπου έχει στηθεί Χριστουγεννιάτικη αγορά, απευθυνόμενη κυρίως στα πιτσιρίκια, οπότε και δε κάνω στάση αν και ποθούσα να πιώ κάτι.
je suis Bossu des cloches de Notre Dame, στον Κουασιμόδο παραπέμπει το γνωστό άσμα...Έδωσα τα πάντα για σένανε μαντάμ
και τώρα je suis bossu de clos de Notre Dame.
Last edited: