NightcoreKing
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Άγνωστο_Καλοκαίρι :P
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεα Ζηλανδια!
φιλε...εχω παθει πλακα .Ειμαι σχετικα νεος στη σελιδα(κανα μηνα??) και εννοειτε οτι εχω διαβασει ελαχιστες παλιες ιστοριες , μονο τις νεες κυριως κ οτι βγαινει απο διπλα...οπως η δικη σου! Ειμαι στη δουλεια κ κλασσικα βλεπω ειδοποιησεις μπαινω κ κοιταω ...με το που διαβασα καποια σχολια πηγα κατευθειαν στην Αρχη!
Τι κειμενο ειναι αυτο ρε μεγαλε ? τι περιγραφες ...σε ζηλευω για αυτα που λες και αυτα που κανεις εκει..να σαι καλα και να μας αρρωσταινεις οπου κ αν εισαι
Υ.Γ Ποδοσφαιροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, λατρεια! ΑΕΚΑΡΑ ειμαι κ φιλαθλος του ποδοσφαιρου..αυτες οι ατμοσφαιρες απο λατινικη Αμερικη παντα τις ειχα καημο...να σαι καλα περιμενουμε κ φωτο !Θα σε διαβαζω ανελληπως !
Τι κειμενο ειναι αυτο ρε μεγαλε ? τι περιγραφες ...σε ζηλευω για αυτα που λες και αυτα που κανεις εκει..να σαι καλα και να μας αρρωσταινεις οπου κ αν εισαι
Υ.Γ Ποδοσφαιροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, λατρεια! ΑΕΚΑΡΑ ειμαι κ φιλαθλος του ποδοσφαιρου..αυτες οι ατμοσφαιρες απο λατινικη Αμερικη παντα τις ειχα καημο...να σαι καλα περιμενουμε κ φωτο !Θα σε διαβαζω ανελληπως !