• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ας συστηθώ....λοιπόν

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
καλωήρθες και καλά ταξίδια! Επειδή τα τελευταία 2 χρόνια έκανα κάποια ταξίδια, όταν το μάθαιναν κάποιοι καλοθελητές (φαντάζομαι όλοι θα ξέρετε τουλάχιστον έναν :roll:) άρχισαν τα σχόλια τύπου που βρίσκουν τα χρήματα! Μακάρι να ήξεραν!!!!
Το πιο καλό από όλα είναι να μη λες σε κανέναν τίποτα!Ειδικά σε τέτοιους καλοθελητές!Αυτοί αντίστοιχα μπορεί να σπαταλάνε τα χρήματα τους σε αγορές και δρασηριότητες που εμείς δε θα δίναμε δεκάρα...οπότε καλά θα κάνουν να μη σχολιάζουν!Τα νέα μας για τα ταξίδια τα λέμε μόνο στους ταξιδιάρηδες φίλους που μας καταλαβαίνουν απόλυτα και θα χαρούν με τις εμπειρίες μας και τα σχέδια μας!:bleh::bleh:

christos71

Banned
καλως ηρθες και καλοταξιδη. στη βαρκελωνη το 2003 κατι μπαρμπαδες με ειχαν προσκαλεσει να να ριξω μια δυο μπαλιες με τις pelotas, ενα παιχνιδι με κατι μεγαλες μεταλλικες μπιλιες. τοτε δεν ηξερα ισπανικα παρα μονο τα πολυ βασικα. λοιπον η κουβεντα εδω μου θυμισε κατι που μου ειχε πει ενας μπαρμπας, φιλικοτατος,στα καταλανικα κιολας. barcelona es bonna si la muchaca sonna, δηλ η βαρκελωνη ειναι ομορφη, φτανει να κουδουνιζει η τσεπη σου! παραδοπιστοι υπαρχουν παντου! παντως ειναι πανεμορφη η πολη αυτη, θα δεις.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Το πιο καλό από όλα είναι να μη λες σε κανέναν τίποτα!Ειδικά σε τέτοιους καλοθελητές!Αυτοί αντίστοιχα μπορεί να σπαταλάνε τα χρήματα τους σε αγορές και δρασηριότητες που εμείς δε θα δίναμε δεκάρα...οπότε καλά θα κάνουν να μη σχολιάζουν!Τα νέα μας για τα ταξίδια τα λέμε μόνο στους ταξιδιάρηδες φίλους που μας καταλαβαίνουν απόλυτα και θα χαρούν με τις εμπειρίες μας και τα σχέδια μας!:bleh::bleh:

Μη νομίζεις δε λέω, δεν μου αρέσει! Αλλά τίποτα δεν μένει κρυφό :haha:!

Lalibela

Member
Επειδή τα τελευταία 2 χρόνια έκανα κάποια ταξίδια, όταν το μάθαιναν κάποιοι καλοθελητές (φαντάζομαι όλοι θα ξέρετε τουλάχιστον έναν ) άρχισαν τα σχόλια τύπου που βρίσκουν τα χρήματα! Μακάρι να ήξεραν!!!!
Και να υποθέσω ότι όλοι αυτοί χαλβαδιάζουν την καινούρια plasma 358 ίντσες και το καινούριο αυτοκίνητο που είδαν προχθές στην παραλιακή...που στο φινάλε δεν μπορούν να αγοράσουν και βάζουν 78 δόσεις δανείζονται για την προκαταβολή και θέλουν να το αλλάξουν σε 3 χρόνια επειδή πάλιωσε και ο γείτονας έχει πιο μουράτο.Επίσης έρχεται και η ασφάλεια 600 ευρώ το χρόνο ...κάτι τα τέλη..κάτι οι βενζίνες ...κάτι το μπουζούκι τους κάθε σάββατο με το μωρό ή για τα μωρά...Που πήγε η nenena?και που τα βρήκε τα λεφτά? Αυτη τόσο καιρό μας κλαιγόταν ....έτσι η nenena ....ταξιδάκια και άγιος ο θεός...και μεις δουλεύουμε όλοι μέρα και δεν μπορούμε να συντηρήσουμε ένα αμάξι...

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Και να υποθέσω ότι όλοι αυτοί χαλβαδιάζουν την καινούρια plasma 358 ίντσες και το καινούριο αυτοκίνητο που είδαν προχθές στην παραλιακή...που στο φινάλε δεν μπορούν να αγοράσουν και βάζουν 78 δόσεις δανείζονται για την προκαταβολή και θέλουν να το αλλάξουν σε 3 χρόνια επειδή πάλιωσε και ο γείτονας έχει πιο μουράτο.Επίσης έρχεται και η ασφάλεια 600 ευρώ το χρόνο ...κάτι τα τέλη..κάτι οι βενζίνες ...κάτι το μπουζούκι τους κάθε σάββατο με το μωρό ή για τα μωρά...Που πήγε η nenena?και που τα βρήκε τα λεφτά? Αυτη τόσο καιρό μας κλαιγόταν ....έτσι η nenena ....ταξιδάκια και άγιος ο θεός...και μεις δουλεύουμε όλοι μέρα και δεν μπορούμε να συντηρήσουμε ένα αμάξι...

:haha::haha::haha: σαν να είσαι μπροστά ένα πράμα!

fwteini faux

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πλατάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Καλησπέρα,

Ψάχνοντας για τον επόμενο προορισμό μου την Βαρκελώνη (21-24/3/2010), βρήκα το φανταστικό αυτό site! Και έγινα μέλος χωρίς δεύτερη σκέψη!

Επιτέλους, βρήκα το στοιχείο μου. Ανθρώπους που δεν βαριούνται να μιλάνε για ταξίδια και συμμερίζονται τον ενθουσιασμό μου, αυτή την υπεροχη προσμονή πριν από κάθε ταξίδι που με γεμίζει με εκνευριστικά (για τους άλλους) ανεξάντλητη ενέργεια και με μεταμορφώνει από τον συνήθη κυκλοθυμικό Μιζερίξ στον πιο πρόσχαρο άνθρωπο του κόσμου.

Πραγματικά δεν μπορώ να συλλάβω πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ταξιδέψει εκτός Ελλάδος από επιλογή, επειδή θεωρούν ότι δεν έχει να τους προσφέρει κάτι ή που θεωρούν τα ταξίδια χάσιμο χρημάτων(!!!!!)
Φαντάζομαι συμφωνείτε!

Καλως ηρθες κ απο μενα! φρεσκια κ εγω εδω μεσα και ηδη εχω εθιστει! θα δεις πολλα, θα μας δωσεις κ εσυ αλλα τοσα και καλα να μαστε να χωνωμαστε στις μυτες αυτων που δεν καταλαβαινουν! Καλα ταξιδια!

irene14978

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλησπέρα,

Ψάχνοντας για τον επόμενο προορισμό μου την Βαρκελώνη (21-24/3/2010), βρήκα το φανταστικό αυτό site! Και έγινα μέλος χωρίς δεύτερη σκέψη!

Επιτέλους, βρήκα το στοιχείο μου. Ανθρώπους που δεν βαριούνται να μιλάνε για ταξίδια και συμμερίζονται τον ενθουσιασμό μου, αυτή την υπεροχη προσμονή πριν από κάθε ταξίδι που με γεμίζει με εκνευριστικά (για τους άλλους) ανεξάντλητη ενέργεια και με μεταμορφώνει από τον συνήθη κυκλοθυμικό Μιζερίξ στον πιο πρόσχαρο άνθρωπο του κόσμου.

Πραγματικά δεν μπορώ να συλλάβω πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ταξιδέψει εκτός Ελλάδος από επιλογή, επειδή θεωρούν ότι δεν έχει να τους προσφέρει κάτι ή που θεωρούν τα ταξίδια χάσιμο χρημάτων(!!!!!)
Φαντάζομαι συμφωνείτε!
Απόλυτα!!!

vasilaki

Member
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη θερμή υποδοχή και τις πληροφορίες! Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά μόλις τώρα ξεμπέρδεψα στη δουλειά. Χαίρομαι που έχω μπει σε μια τόσο ζωντανή παρέα και συντομα θα ζητήσω τα φώτα σας για ένα πιο πολύπλοκο ταξίδι που σχεδιάζω το καλοκαίρι.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλως ηρθες Vasilaki :welcome::welcome:περιμενουμε τις εμπειριες σου .........

vasilaki

Member
Καλως ηρθες Vasilaki :welcome::welcome:περιμενουμε τις εμπειριες σου .........
Να είσαι καλά rethimno. Παρεπιπτόντως οι καλοκαιρινές διακοπές μου το 2006 στο Ρέθυμνο ήταν από τις καλύτερες της ζωής μου! Σε ζηλεύω που μένεις εκεί:roll:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Να είσαι καλά rethimno. Παρεπιπτόντως οι καλοκαιρινές διακοπές μου το 2006 στο Ρέθυμνο ήταν από τις καλύτερες της ζωής μου! Σε ζηλεύω που μένεις εκεί:roll:
Ευκαιρία να τις επαναλαβεις.......η πολη απο τοτε εχει αλλαξει ριζικα....εχουν γινει πολλα εργα αναπλασης....οποτε.....για οτιδηποτε χρειαστεις ειμαι στη διαθεση σου ;);)

kalove

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
καλώς ήρθες στην παρέα συνοδοιπόρε
αστους να λένε. τα ταξίδια είναι τρόπος ζωής καί η ζωή δεν έχει αντίκρυσμα
άλλωστε, όλοι οι ταξιδευτές (καί δεν εννοώ τούς τουρίστες) ξέρουν να ψάξουν καί να φτιάξουν φανταστικά προγράμματα με χαμηλό κόστος
καλά να περάσεις στην Βαρκελώνη καί χαιρετίσματα στον Γκαουντί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom