Ευχαριστώ! Εννοείται ότι μπορείς να ταξιδέψεις ειδικά στην Ευρώπη με πολύ χαμηλό κόστος αν έχεις όρεξη για ψάξιμο και υπομονή. Όλα στη ζωή είναι θέμα επιλογών. Που θες να επενδύσεις τα λεφτά σου. Όποιος ξοδεύει όμως 3500 χιλιάδες ευρώ για να πάρει τον "καλό" καναπέ, ας μην απορεί που εγώ έχω πάει 5 ταξίδια με τα μισά λεφτά και προτιμώ να έχω τον "φτηνιάρικο" καναπέ. Γιατί οι μοναδικές εμπειρίες που σε γεμίζουν κάθε φορά που τις αναπολείς ούτε παλιώνουν, ούτε χαλάνε, ούτε βγαίνουν εκτός μόδας όπως κάνουν τα υλικά αντικείμενα....καλώς ήρθες στην παρέα συνοδοιπόρε
αστους να λένε. τα ταξίδια είναι τρόπος ζωής καί η ζωή δεν έχει αντίκρυσμα
άλλωστε, όλοι οι ταξιδευτές (καί δεν εννοώ τούς τουρίστες) ξέρουν να ψάξουν καί να φτιάξουν φανταστικά προγράμματα με χαμηλό κόστος
καλά να περάσεις στην Βαρκελώνη καί χαιρετίσματα στον Γκαουντί.
Δεν θέλω ούτε πανάκριβα ρούχα, παπούτσια και τσάντες, ούτε εβδομαδιαία κομμωτήρια και μανικιουρ-πεντικιούρ ούτε εξόδους σε δήθεν εστιατόρια και club ούτε να μοιάζει το σπίτι μου σαν φωτογραφία περιοδικού διακόσμησης.
Να είμαι συνεχώς σε προσμονή ενός ταξιδιού θέλω!
Οπότε αν είμαι σπάταλη που τα αντίστοιχα λεφτά για μια έξοδο στα μπουζούκια, τα δίνω χωρίς δεύτερη σκέψη για ένα εισιτήριο για Βαρκελώνη, ας είναι Γούστο μου!