annoula
Member
Εγώ τις πιο ωραίες γυναίκες τις έχω δει σε Σλοβακία και Πολωνία. Αυτό που περπατάς στον δρόμο και 8/10 είναι όμορφες. Τώρα από άντρες δύσκολα τα πράγματα.
Εγώ όταν πήγα το ονόμασα τουρισμό πινγκ πονγκ. Γύριζα το κεφάλι μου σα διαιτητής επιτραπέζιας αντισφαιρισης.¨Ετυχε να μείνω για σπουδές 3 μήνες στη Νορβηγία το μακρινό 2008...μου το λέγανε για τις Νορβηγίδες κάτι συμφοιτητές στο Βέλγιο που σπούδαζα και έλεγα, οκ..πόσο πια να είναι καλές....ε μέχρι που πήγα στο ¨Οσλο. 'Εβλεπες παντού μοντέλα....στη αρχή ήταν απίστευτο, από ένα σημείο και μετά δεν σου έκανε αίσθηση...
Επίσης και οι άντρες όλοι ψηλοί, σχεδόν όλοι γυμνασμένοι, πολύ ευπαρουσίαστοι...
Είδες το φως το αληθινό, εύγε νέε μου!Είμαι αυτή τη στιγμή στο Ρίο. Μετά από περίπου 10 μέρες ξενύχτι και ξέφρενα πάρτι στο καρναβαλικό Ρίο, αποφάσισα να μη βγω σήμερα για να μπορέσω να δω αύριο τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Έχοντας πλέον επισκεφθεί και τις δύο χώρες μπορώ να εκφράσω αντικειμενικοτερη από την ούτως ή άλλως υποκειμενικά αντικειμενική άποψη που είχα πριν ένα χρόνο.
Το Μπουένος Άιρες είχα την τύχη να το ανακαλύψω με τη βοήθεια ενός πλέον επιστηθιου φίλου ο οποίος επί μία βδομάδα με πήρε από το χέρι στην κυριολεξία και μου έδειξε κάθε κρυμμένο θησαυρό της πόλης. Αλλά μαζί ανακαλύψαμε μέρη που και ο ίδιος δεν ήξερε. Είναι περίεργο πως μπορεί κανείς να ταυτίζεται τόσο πολύ με έναν άνθρωπο που ζει τόσο μακριά του. Η Αργεντινή συνολικά είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα και όμορφη χώρα και τους ανθρώπους αντίθετα με τις φήμες τους βρήκα πολύ φιλικούς. Γνώρισα και ρατσιστές βέβαια (όχι προς εμένα αλλά προς άλλους λαούς της Λαταμ) αλλά κυρίως όπως πάντα συναναστραφηκα με αριστεροστροφους ανθρώπους που είναι απαλλαγμένοι από στερεότυπα και προκαταλήψεις.
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος τρελός παπάς βάφτισε το φόρουμ και η Αργεντινή κερδίζει τη Βραζιλία. Η χώρα δεν παίζεται. Το Ρίο από μόνο του αρκεί για να κερδίσει οποιοδήποτε war. Η πόλη είναι μοναδική, ασύγκριτη και απορώ πως δεν την είχα επισκεφτεί μέχρι τώρα. Έρχομαι να συνταχθω με την άποψη του Γκτσου πως πρόκειται για την ωραιότερη πόλη στον κόσμο. Ανασφάλεια δεν έχω νιώσει μέχρι στιγμής πουθενά και με εξαίρεση σήμερα καθημερινά γυρνάω στις 4 και 5 το πρωί. Αν και ήδη έχω γνωρίσει 3 ανθρώπους που δέχτηκαν επίθεση και τους έκλεψαν ή προσπάθησαν να τους κλέψουν τα κινητά, οι δύο μάλιστα Βραζιλιάνοι μαύροι άντρες νέοι και με καλή σωματική διάπλαση (όπως σχεδόν όλοι οι cariocas) και ο άλλος ίδιων χαρακτηριστικών Αμερικανός πορτορικανης καταγωγης. Οι αστικές τους παραλίες αρκετά καλές με αγαπημένη αυτή του Arpoador όπου σε ανταμείβει και με ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα (δεν είναι τυχαία η αγαπημένη των Βραζιλιάνων). Ενώ και της Ιπανεμα είναι καλή, ενώ κολύμπησα και στη μικρή παραλία της Urca που ήταν συμπαθητική. Η Copacabana δεν μου άρεσε και το νερό είναι βρώμικο. Συνολικά υστερουν βεβαίως της Χαλκιδικής αλλά δεν είναι άσχημες.
Οι άνθρωποι...Οι άνθρωποι είναι ευγενεστατοι, εξυπηρετικοί και με ελάχιστες εξαιρέσεις σούπερ φιλικοί. Και φυσικά δεν είναι μόνο το Ρίο. Οι καταρράκτες Ιγκουασου, η Φλοριαναπολις, το Παρατι, το Όλα Γκράντε, Η Μπαια (Σαλβαδόρ ντε Μπαια), το Μπέλο Οριζόντε, ο Αμαζόνιος και τόσα τόσα άλλα που δεν μπορούν να τα κερδίσουν η Μεντόζα, το Ροσάριο, η Κόρδοβα, η Σαλτα, η Παταγονία και η Γη του Πυρός κ.α.
Η ψήφος λοιπόν πάει ξεκάθαρα στη Βραζιλία